Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Premiul pentru jurnalism din partea APLER pentru Anamaria Spătaru, de la Radio România Cultural

Publicat: marți, 18 Noiembrie 2014 , ora 16.28

Jurnalista Anamaria Spătaru de la Radio România Cultural va primi miercuri, 19 noiembrie, premiul pentru jurnalism cultural din partea Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România.

Gala premiilor APLER, ajunsă la a XVI-a ediție, va avea loc la sediul Institutului Cultural Român din București și va premia cele mai bune titluri editate de membrii APLER în anul 2013.

Juriul care a stabilit în acest an câștigătorii premiilor APLER a fost format din prof. univ. dr. Silviu Angelescu (președinte), Ioan Groșan și Pavel Șușară.

În cadrul galei vor fi acordate premii pentru 13 secțiuni, printre laureați regăsindu-se academicienii Eugen Simion și Mircia Dumitrescu, universitarul și criticul literar Ion Pop, scriitorii Cornel Ivanciuc, Riri Sylvia Manor, Suzan Mehmet, Daniel Bănulescu, Ioan Matiuț și Valentin Iacob.

Amfitrionul Galei Premiilor APLER din acest an este universitarul și criticul de teatru Ioan Cristescu, președintele Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România.

Evenimentul se bucură de suportul financiar al Ministerului Culturii și de sprijinul ICR.