ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

București fm îți dă (în) cărți la Gaudeamus

Publicat: marți, 18 Noiembrie 2014 , ora 16.21
La 555 de ani, Bucureștiul, un oraș cu personalitate și... personalități, se citește în Povestea trecătorilor, ediția a patra. Capitala sub semnătură: o seamă de cuvinte despre București de la o seamă de personalități care trăiesc, iubesc, scriu, joacă, lucrează și creează spectacolul orașului. Povestea trecătorilor este un proiect realizat de București fm și Bucureștii vechi și noi, cu sprijinul Apa Nova și va fi oferită vizitatorilor, la standul nostru, pe tot parcursul târgului.

Lansarea: vineri, 21 noiembrie, ora 17:00, la standul Dacia.

Nu citim pentru tine, dar îți oferim suport pentru lectură. Înscrie-te la concurs pe site-ul bucurestifm.ro sau direct la standul nostru de la târg și, pe 23 noiembrie, poți câștiga una din cele două tablete de la Serioux. Astăzi cartea se poartă și pe tabletă! Oriunde mergi, ia-ți cărțile cu tine!

București fm vorbește liber despre carte! Te așteptăm și pe tine să ne spui ce, de ce, cât, unde și cum citești... vineri, de la ora 14:00, până la 15:00. Intră În comunitate direct de la Târgul Gaudeamus.

Avem și o provocare - vino la standul nostru și descoperă cele mai frumoase locuri din București! Imaginile sunt parte din expoziția Eu aleg România, proiect al Studiourilor Regionale Radio România.

Toate cele 100 de locuri de poveste pe care trebuie să le vezi vor fi prezentate începând cu 1 decembrie la Palatul Suțu, Muzeul de Istorie al Municipiului București, într-o expoziție în aer liber. După ce am străbătut țara la pas, am luat-o la ochi și ți-o prezentam așa cum e: frumoasă, naturală, autentică. Merită toate călătoriile!

Săptămâna asta, stai cu nasu-n cărți la Gaudeamus și cu urechea pe București fm!