Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Petreceri marca Radio Constanța

Publicat: luni, 14 Iulie 2014 , ora 15.13

Weekend de senzație Radio Constanța - Radio Vacanța! Ameria, Lulu, Chris Oliver, Brianna și Roxana Nemeș au concertat duminică pe terasa Radio Constanța - Radio Vacanța. Pentru vara ta se pregătește o petrecere la fel de tare și duminică 20 iulie.

Vineri, 11 iulie, începând cu ora 16:00, Radio Constanța s-a aflat alături de turiști la piscina hotelului Vera din Eforie Nord, unde a avut loc al doilea Pool Party din acest sezon estival! Echipa Radio Constanța a dat startul la multe concursuri în apă și pe apă și, după ce a oferit multe premii, a dat volumul la maxim la cea mai tare muzică. Copiii care s-au aflat piscină au primit brățări de vacanță. În plus, cei mici au mai fost premiați cu colaci de înot, genți și mingi de plajă. Pentru al cincilea an consecutiv, Radio Constanța desfășoară una dintre cele mai de succes campanii dedicate turiștilor: Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța - Brățara de Vacanță.

Ediția de vacanță de sâmbătă a fost plină de soare, energii pozitive și de multe zâmbete! Weekend-ul petrecut la piscină s-a terminat cu un Mega Selfie!

Săptămâna aceasta distracția se mută în stațiunea Mamaia, la piscina hotelului Iaki. Radio Constanța pregătește pentru vineri, 18 iulie, începând cu ora 16:00, un nou super Pool Party care se anunță la fel de nebun, cu multe concursuri în apă și pe apă, muzică și premii surpriză. Sâmbătă petrecerea începe la ora 8:00!

Nu rata distracția și hai cu noi și în acest weekend pe 100,1 & 106,2 FM, dar și pe www.radiovacanta.ro și www.radioconstanta.ro pentru că vara ta e cu Radio Constanța!