ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio România Cultural dă tonul culturii în aer liber!

Publicat: miercuri, 18 Iunie 2014 , ora 10.36

În calitate de partener tradițional al BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL, vă așteptăm, în perioada 20-29 iunie 2014, în Piața George Enescu, să ne vedem și să ne ascultăm de această dată... reciproc! Dar și cu concursuri și premii atractive!

Ascultătorii care vor descărca gratuit aplicația mobilă Radio România Cultural, pot câștiga un week-end pentru două persoane la Râșnov.

Aceștia trebuie să vină din Piața Bucharest Music Film Festival, să arate aplicația mobilă a Radio România Cultural, descărcată pe telefonul mobil sau pe tabletă, și se vor înscrie automat în cursa pentru două week-enduri pentru două persoane la Râșnov.

Publicul din țară poate participa la concurs trimitandu-ne o fotografie cu aplicația mobilă descărcată pe device-ul personal, într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a Radio România Cultural.

Aplicația mobilă RRC poate fi descărcată gratuit din appstore și googleplay.

Cele două week-enduri care vor fi castigate prin tragere la sorți sunt oferite de Pensiunea REM'S (www.pensiunearemsrasnov.ro), situată în pitoreasca zonă montană a Râșnovului.

Câstigatorii vor fi anunțați în emisiunea Espresso (7.20-10.00) de luni, 30 iunie, pe frecvențele Radio România Cultural din toată țara și pe www.radioromaniacultural.ro.

De la standul nostru de la BMFF vor pleca aproximativ 20 de cărți călătoare, amintindu-vă astfel de proiectul Bookcrossing, adus în România de Radio România Cultural, cu prilejul Târgului Gaudeamus 2010. Cititorii Bookcrossing sunt invitați să comenteze pe site, atunci când găsesc sau lansează o carte și să ne spună părerile lor despre proiect. Oricine poate lansa o carte Bookcrossing - pentru aceasta e suficient să alegeți o carte care vă place, să obțineți un cod unic BCID de pe bookcrossing.com și să o înregistrați pe bookcrossingrrc.radiocultura.ro, completând meniul de la secțiunea "lansează o carte". De asemenea, sunteți invitați să propuneți propriile zone de tranzit (crossing zones), completând formularul "deschide o zonă de tranzit". Comentariile cititorilor Bookcrossing ne vor ajuta să reconstituim poveștile cărților care se plimbă prin București; aceste povești vor fi spuse în emisiunile Radio România Cultural - când găsiți o carte în oraș, puteți deveni invitatul uneia dintre emisiunile noastre!