Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Espresso, matinalul Radio România Cultural, merge în turneu

Publicat: vineri, 30 Mai 2014 , ora 9.15
Emisiunea Espresso merge direct la locul faptelor ca să descopere și să împărtășească publicului experiența unui program transmis în direct din mijlocul evenimentelor. În iunie, matinalul Radio România Cultural va fi în turneu. Atmosfera celor mai importante festivaluri din țară va fi adusă în casele tuturor ascultătorilor, oriunde s-ar afla ei, prin transmisiile în direct realizate on-air pe frecvențele din toată țara ale Radio România Cultural, on-line pe www.radioromaniacultural.ro și prin intermediul aplicațiilor mobile gratuite din Appstore și GooglePlay.

Reporterii vor oferi cele mai proaspete informații de pe teren, într-o manieră cât mai atractivă, astfel încât orice ascultător să simtă atmosfera manifestărilor.

În săptămâna 2-6 iunie, filmele bune se aud la Radio România Cultural. Espresso va fi în direct de la Festivalul Internațional de Film Transilvania de la Cluj Napoca. Diana Joicaliuc și Dan Vasiliu, împreună cu echipa de reporteri RRC, vor transmite cele mai importante momente ale TIFF. Interviuri cu mari cineaști și vedete ale marelui ecran, reportaje cu cinefilii din inima Transilvaniei și atmosfera specială a TIFF - în fiecare dimineață de la ora 7:20 până la 9:00, la Radio România Cultural.

În săptămâna 9-13 iunie luăm pulsul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Peste 60.000 de spectatori pe zi, 350 de evenimente, 2.500 de artiști și invitați vor anima fosta capitală culturală europeană. Această sărbătoare a teatrului Internațional se va regăsi, în fiecare dimineață, în direct la Radio România Cultural.

Radio România Cultural încheie sezonul fierbinte al evenimentelor culturale și deschide sezonul de vară în săptămâna 23-29 iunie, când matinalul RRC, Espresso va fi transmis în fiecare zi în direct de pe plaja de la 2 mai. Diana Joicaliuc și Dan Vasiliu, în fiecare dimineață, în direct de la malul mării!