Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Primul radio-concurs de talente din România - la Radio 3Net

Publicat: joi, 15 Mai 2014 , ora 11.11

Radio 3Net "Florian Pittiș" organizează, primul radio-concurs de talente din România. Concursul se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani. Premiul acestui concurs constă într-un mini-concert pe care câștigătorul îl va susține la Sala de Repetiții a Radio 3Net, în data de 6 iunie 2014.

Data limită a înscrierii este 19 mai 2014. Jurizarea va avea loc pe 20 mai. Concursul se derulează între 26 și 30 mai și este urmat de o perioadă de votare a pieselor participante între 30 și 31 mai. Câștigătorul va fi desemnat pe 1 iunie.

Florin Dumitru, managerul Radio 3Net, a declarat despre acest proiect unic pentru radiourile din România: "După ce Radio 3Net a implementat cu succes formatul Sala de Repetiții - trupe care cântă live într-un spațiu nonconformist - format preluat apoi și de alte radiouri, venim cu ceva fresh - adaptăm, pentru radio, conceptul de concurs de talente. Sunt bucuros că suntem primul radio din România care face acest lucru."

Primul post de radio public din lume cu emisie exclusiv pe Internet, Radio3Net "Florian Pittiș" este, încă de la constituire (2004), un demers avangardist către New Media.

Dacă la începuturile sale Radio3Net era o curiozitate, un post la care publicul putea urmări în direct, audio-video, atât realizatorii emisiunilor cât și modul în care acestea erau produse și care conținea zone interactive - muzică on demand - acum acest post a devenit un portal, un instrument-prieten, aproape complet, al utilizatorului de Internet.

Pentru înscriere, trimiteți o înregistrare audio împreună cu datele dumneavoastră de identificare pe adresa de e-mail alexa.dogaru@radioromania.ro.

www.radio3net.ro

https://www.facebook.com/Radio3NetFlorianPittis

Detalii suplimentare: Alexa Dogaru, telefon 0746 041 103.