Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio România Târgu Mureș, recepționat online pe telefonul mobil!

Publicat: marți, 18 Martie 2014 , ora 14.43
Radio România Târgu Mureș este mai modern, mai viu, mai dinamic și mai aproape de ascultătorii săi, oriunde ar merge!

Aplicația mobilă Radio Mures poate fi descărcată gratuit pentru Android din Google Play și pentru IOS din Appstore, pentru ca utilizatorii de telefoane inteligente și tablete să poată asculta pe aceste device-uri emisiunile postului, în direct sau din arhivă.

De asemenea, aplicația permite publicului să fie la curent cu cele mai proaspete informații de pe site-ul www.radiomures.roși să urmărească pe Facebook evenimentele marca Radio România Târgu Mureș.

La Radio România Târgu Mureș pot fi ascultate zilnic emisiuni diverse, cu o paletă bogată de subiecte de actualitate care tratează temele importante ale zilei.

Radio Târgu Mureș oferă și emisiuni consacrate, iubite de ascultători, precum Părerea Ta sau Pe cărarea dorului, dar și emisiuni dinamice, cu un format nou, cum ar fi cea matinală - Bună dimineața, Transilvania, cea de la orele prânzului, Intersecții, sau emisiunile de după-amiază, Academia D. Radio și Spre Casă.

Descărcând aplicația pe telefoanele mobile nu veți pierde nici corespondențele din teritoriu, din județele Brașov, Harghita sau Covasna, și nici concertele din cadrul proiectului Seri de jazz și muzică clasică la RTM, ori multe alte evenimente de actualitate sau sportive care pot fi ascultate, în exclusivitate, la Radio România Târgu Mureș.

De asemenea, programele Radio România Târgu Mureș pot fi recepționate 24 de ore din 24 pe frecvențele 102,9 FM și 98,9 FM, dar și online pe www.radiomures.ro.