ACUM:
16.00
În universul muzicii
Personalități ale culturii românești despre muzică
Urmează: 17.25 Promo Informații despre evenimentele partenerilor noștri.
Apoi: 17.29 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Alegeri europarlamentare 2014: România și celelalte țări din UE - un produs complex, marca Rador

Publicat: marți, 18 Martie 2014 , ora 9.21

Alegerile europarlamentare se apropie. Pentru a-i sprijini pe cei care doresc să se informeze, dar și pe cei pentru care analiza momentului este esențială, Agenția de presă Rador construiește un produs complex.

Alegeri europarlamentare 2014: România și celelalte țări din UE - fluxul special al Rador conține știri Radio România și transcrieri de analize, comentarii, interviuri, talk-show-uri difuzate de posturile de radio și televiziune românești. În premieră, veți putea compara campania din România cu ceea ce se întâmplă în celelalte țări europene. Vă punem la dispoziție traduceri de articole din presa celor 27 de țări europene, transmise în flux continuu.

Știrile despre campania electorală vor fi integrate în contextul geopolitic și geoeconomic european în care evoluează România. Acest unghi nou de abordare va permite specialiștilor din domeniu să urmărească fenomenul electoral la scară europeană.

Fluxul Rador este un instrument de lucru complex, rapid, documentat care vine în sprijinul candidaților, echipelor de campanie profesioniste, jurnaliștilor și a tuturor celor interesați de alegerile europarlamentare.

Fluxul conține, în medie, zilnic, 250 de știri.

Informațiile vor fi transmise 7 zile din 7, 24 de ore din 24, în flux, dar și sub formă de buletin, la ora 04:00, în fiecare dimineață, în perioada 25 aprilie - 27 mai 2014.

Fluxul Alegeri europarlamentare 2014: România și celelalte țări din UE este cel mai complex produs de campanie din România oferit de o agenție de presă.

Pentru informații și abonamente: telefon 021.303.1608

E-mail: iuliana.gheorghe@radioromania.ro