ACUM:
0.00
Adagietto
În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...
Urmează: 0.55 Imnul de stat
Apoi: 1.00 Notturno produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio România Cultural - disponibil gratuit pe orice telefon sau tabletă, oriunde în lume

Publicat: joi, 6 Martie 2014 , ora 15.13

Radio România Cultural este mai modern, mai viu, mai dinamic și mai aproape de ascultătorii săi oriunde ar merge!

De acum aplicația mobilă Radio România Cultural poate fi descărcată gratuit din Appstore si Google Play, pentru ca utilizatorii de telefoane inteligente si tablete să poată asculta pe aceste device-uri emisiunile postului în direct și din arhivă.

De asemenea, aplicația permite publicului să fie la curent cu cele mai proaspete informații culturale și să poată urmări evenimentele marca Radio România Cultural pe youtube și facebook.

Aplicațiile mobile pot fi descărcate gratuit și de pe site-ul radioromaniacultural.ro

La Radio România Cultural poate fi ascultată o diversitate de emisiuni, cu subiectele de actualitate ale zilei care ne aduc în atenție totodată temele importante ale culturii. Așadar de la Kant, la cultura pop - teme cu înțeles și pe înțeles.

De la primele transmisii din 1928, cultura are ștate îndelungate la radioul public și la Radio România Cultural. Pot fi ascultate emisiuni de mare tradiție, foarte iubite de ascultători, ca teatrul radiofonic, dar și emisiuni dinamice cu un format nou, cumar fi singurul matinal cultural:Espresso. Nu ar trebui pierdute nici corespondențele, concertele, galele de premiere ale unor instituții prestigioase și multe alte evenimente ce pot fi ascultate numai la Radio România Cultural.

Programele Radio România Cultural pot fi ascultate 24 de ore din 24 pe frecvențele din toată țara ale postului și pe www.radioromaniacultural.ro