ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

București fm alături de Zilele Orașului Bușteni

Publicat: marți, 18 Februarie 2014 , ora 11.30

În weekend-ul trecut Valea Prahovei a fost plină de turiști dornici să se distreze. Un punct major de interes a fost pârtia Kalinderu, unde s-au desfășurat concursuri și spectacole organizate de Primăria Bușteni.

Echipa București fm a fost alături de oamenii de pe pârtie veniți să profite de vremea bună și să practice sporturile de iarnă împreună cu persoanele iubite.

Vineri, 14 februarie, pe pârtia Kalinderu, s-a desfășurat cea de-a șaptea ediție a Cupei Orașului Bușteni la Schi Alpin. Peste 90 de participanți, de la 6 la peste 80 de ani, s-au înscris în competiție. La premiile generoase oferite de primărie, București fm a adăugat diploma pentru Om pe zăpadă, după absolvirea cursului de Slalom printre hituri.

Sâmbătă, 15 februarie, turiștii au fost invitați la Sala de Sport din Cartierul Silva unde a avut loc a doua ediție a Cupei Orașului Bușteni la Lupte Greco-romane. La festivitatea de premiere au participat campioana olimpică la Judo Alina Dumitru și cunoscutul boxer Lucian Bute. Zilele Orașului Bușteni s-au încheiat duminică, 16 februarie, cu finala Cupei Orașului Bușteni la Fotbal în Sală, competiție ajunsă la cea de-a opta ediție.

De-a lungul celor trei zile de concerte au urcat pe scena de la baza pârtiei Kalinderu: Antonia, Compact, Lol & Play, Manfellow, Alex Mataev, Deepcentral, Connect-R, Vunk, Bambi, D-lema, Rock Incorporation.

Tot în weekend-ul trecut toți cei prezenți pe pârtia Kalinderu au participat la un moment important: Crucea Caraiman, monument istoric construit între anii 1926 și 1928 și situat în cel mai vizibil punct din apropierea vârfului Caraiman, a fost desemnată cea mai înaltă cruce din lume amplasată pe un vârf montan, potrivit Guinness World Record.

Mărturiile audio și video sunt disponibile pe site-ul și contul de Facebook București fm.