ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio Constanța împlinește 24 de ani!

Publicat: marți, 21 Ianuarie 2014 , ora 11.44

La 24 de ani, Radio Constanța își deschide porțile către ascultătorii săi și a programat emisiuni speciale.

Pe 21 ianuarie, Radio Constanța împlinește 24 de ani de la prima emisie. Pentru a marca momentul împreună cu ascultătorii, marți, 21 ianuarie, este organizată Ziua Porților Deschise.

La aniversarea celor 24 de ani de activitate neîntreruptă, Studioul Regional Radio Constanța se prezintă în fața ascultătorilor cu maturitatea profesională determinată de experiența dobândită în această dublă decadă, dar și cu exuberanța și jovialitatea tinerei generații de jurnaliști, care și-a început activitatea aici și continuă tot aici desăvârșirea profesională.

Radio Constanța - Primul radio din Dobrogea!

Suntem primii în Dobrogea și promisiunea pe care o facem este cea de a păstra acest statut, atât prin cantitatea și calitatea informației transmise, cât și prin atitudinea cotidiană a întregii echipe de la Radio Constanța.

Astfel, marți, 21 ianuarie, între orele 10:00 și 13:00, toți cei care vor să vadă cum sunt realizate emisiunile radio sau doresc să îi cunoască pe redactorii Radio Constanța aflați în emisie sunt așteptați la sediul din Vila nr.1, Mamaia.

Radio Constanța emite pe frecvențele de 909 KHz Constanța și 1530 KHz Tulcea, precum și pe 100,1 MHz și 90,8 MHz, în banda de unde ultrascurte (FM), pentru ascultătorii din județele Constanța și Tulcea, însă este recepționat și în județele Brăila, Buzău, Vrancea, Galați, Ialomița și Călărași.

În perioada mai - septembrie, pe frecvențele de 100,1 FM și 90,8 FM, Radio Constanța transmite programul estival Radio Vacanța, având ca arie de acoperire întreg litoralul românesc.