Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Lansare de carte: 'Pe cine nu lași să moară...' de Anamaria Ionescu

Publicat: miercuri, 19 Iunie 2013 , ora 13.16

Joi, 27 iunie 2013, ora 18.30, în Foaierul Sălii de Concerte "Mihail Jora" al Societății Române de Radiodifuziune, va avea loc lansarea volumului "Pe cine nu lași să moară..." de Anamaria Ionescu. Printre invitați: Vasilica Ghiță Ene - redactor la Radio România Antena Satelor, Adrian Voicu - scriitor și Bogdan Hrib - editor. Cu această carte, publicată la Editura Tritonic, autoarea se află la cel de al doilea volum al său de proză scurtă.

Redactor la postul Radio România Antena Satelor, Anamaria Margareta Ionescu a debutat ca scriitoare în anul 2008 cu nuvela "Călătorie în familie", publicată la rubrica "Luxul lecturii", realizată de publicistul Dan Mucenic. A mai publicat în revista literară "Fereastra" și are apariții literare frecvente în revista "Vatra Veche" din Tg. Mureș și în Revista de suspans.

În 2009, Anamaria Ionescu a publicat primul său volum de proză scurtă, "Camera obscură". În același an s-a numărat printre laureații concursului de literatură "Agatha Grigorescu Bacovia" din Mizil, premiu primit pentru nuvela "Confesiune". În prezent, autoarea are în lucru o piesă de teatru și un roman.