ACUM:
13.05
Polifonii
Baroc, clasic, romantic, coral, creație și interpretare românească - înlănțuite inedit într-o nouă emisiune.
Urmează: 15.17 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 15.21 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Evenimente Înapoi

André Rieu își anunță concertul de la București din 2016

Publicat: marți, 22 Decembrie 2015 , ora 9.31

Îndrăgostit iremediabil de România, celebrul violonist și compozitor André Rieu își respectă promisiunea și anunță cu bucurie noul său concert de la București.

Regele Valsului, André Rieu alături de Orchestra Johann Strauss va concerta sâmbătă, 11 iunie 2016 în Piața Constituției din capitală, începând cu orele 20:30.

Piața Constituției va deveni "Centrul Universului" și în anul 2016. Așa a descris celebrul violonist André Rieu locul care, în luna iunie a acestui an, a găzduit nu mai puțin de șapte concerte susținute în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile celor peste 85.000 de spectatori. André Rieu a scris astfel o pagina importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015.

Lucrurile extraordinare nu au încetat să vină din partea marelui artist André Rieu. În concertele sale de la Maastricht, a promovat cultura românească, muzica și dansurile tradiționale, prin prezența remarcabilă a maestrului Gheorghe Zamfir; a fost alături de suferința românilor în urma tragediei din clubul Colectiv, și a dăruit, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preț: MUZICA. DVD-ul concertului André Rieu "Live în București", lansat în urmă cu doar câteva săptămâni se bucură de succes uriaș, fapt ce influențează în mod semnificativ sprijinul victimelor #Colectiv.

Notorietatea concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci și de entuziasmul și buna dispoziție pe care artistul și orchestra sa reușesc să le insufle publicului, în timpul spectacolelor sale.

Pe 11 iunie 2016, spectatorii din Piața Constituției vor beneficia de un nou show extraordinar, ce va cuprinde un nou program artistic desăvârșit. Un concert de înaltă ținută, cu peste trei ore de muzică de calitate, emoție și bucurie.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de marți, 22.12.2015, de la ora 10:00, în rețeaua Eventim - în magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online pe www.eventim.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, între 160 și 800 lei.