ACUM:
13.05
Polifonii
Baroc, clasic, romantic, coral, creație și interpretare românească - înlănțuite inedit într-o nouă emisiune.
Urmează: 15.17 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 15.21 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Evenimente Înapoi

Se lansează abonamentele pentru primele luni ale anului 2016 la Sala Radio!

Publicat: miercuri, 2 Decembrie 2015 , ora 11.19

În lista de dorințe pentru anul care vine v-ați propus să vă acordați mai mult timp pentru activități plăcute și muzică bună? Atunci grăbiți-vă să vă asigurați un loc la cele mai frumoase evenimente muzicale ale anului 2016, la Sala Radio!

Concert de valsuri si polci, La Favorita- opera lui Gaetano Donizetti în cadrul tradiționalului proiect anual de operă rară, în concert la Sala Radio, Seară Mozart sau Seară Beethoven, importanți artiști români cu o frumoasă carieră în străinătate - ca violonistul Vlad Stănculeasa, mezzosoprana Ruxandra Donose, tenorul Ștefan Pop ș.a. - acestea și multe altele sunt evenimente la care sunteți invitați în primele luni ale noului an, la Sala Radio. Îi veți revedea, de asemenea, pe soliștii concertiști ai Orchestrelor și Corurilor Radio - Alexandru Tomescu, Horia Mihail, Gabriel Croitoru, Răzvan Suma, Dana Borșan, Cristina Anghelescu - și vă veți bucura, pe lângă evenimentele de muzică clasică, de concertele de jazz propuse de Big Band-ul Radio și de cele de folclor oferite de Orchestra de Muzică Populară Radio.

Așadar, pentru a fi siguri că nu pierdeți cele mai importante evenimente muzicale ale începutului de an 2016, vă propunem, începând din data de 2 decembrie 2015, abonamentele pentru perioada ianuarie-martie 2016 a stagiunii de la Sala Radio.

Vă așteptăm așadar la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteți contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este:

de luni până vineri, între orele 9.00-18.00;

în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii: 09:00-20:00;

în zilele de concert/spectacol din weekend: 09:00-12:00 și 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă și duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele și recitalurile din stagiunea Orchestrelor și Corurilor Radio, cu excepția concertelor Orchestrei de Muzică Populară Radio.

Prețurile la abonamente (perioada ianuarie-martie 2016):

- Abonamente de acces:

- categoria I - 340 lei
- categoria a II-a - 272 lei
- categoria a III-a - 204 lei

- Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenți)

- categoria I redus - 204 lei
- categoria a II-a redus - 163 lei

Biletele și abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor și Corurilor Radio se achiziționează on-line doar prin rețeaua Eventim (www.eventim.ro).

Abonamentele de acces cu preț întreg sunt disponibile și pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și la casa de bilete a Sălii Radio. Cele cu preț redus se pot achiziționa numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie și a cărții de identitate.

Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.