Arhivă : Interviuri Înapoi

AUDIO. Vă place tango? - concert la Sala Radio

Publicat: miercuri, 10 Iunie 2015 , ora 10.23
Ediția a II-a a turneului Vă place tango?, derulat în perioada 23 mai - 11 iunie 2015, continuă miercuri, 10 iunie 2015, cu un concert susținut pe scena Sălii Radio din București. Turneul național susținut de violoncelistul Răzvan Suma are doi invitați speciali, ambii originari chiar din țara tango-ului și a compozitorilor săi - Argentina: Analia Selis și chitaristul Julio Santillan. Despre desfășurarea acestei a doua ediții a turneului ne-a vorbit Răzva Suma:


Turneul a fost un nou vis împlinit pentru mine, pentru Analia și pentru Julio, pentru că am început să colaborăm cu mult timp înainte și niciodată n-am crezut că vom colabora atât de des. Suntem înainte de ultimele două concerte și așteptăm cu nerăbdare finalul; să tragem linie și să vedem cum ne simțim. Per total a ieșit foarte bine. Sălile au fost în general sold-out și organizatorii au fost extraordinari. Ne-au primit peste tot așa cum se cuvine, cred eu, pentru niște proiecte atât de muncite.


Pentru că ai vorbit de săli sold-out… este și cazul Sălii Radio. Ce propuneți în concertul din această seară?

Pentru noi a fost o surpriză că am vândut Sala Radio pentru a doua oară și s-a vândut cu mult înainte de spectacol. Dacă la prima ediție se vânduseră biletele cu trei săptămâni înainte, acum am avut două săptămâni înainte și vestea bună este că s-au pus aceste locuri în picioare. Cu siguranță că vor fi locuri în sală pentru cei care achiziționează biletele în picioare pentru că vor fi anulări de bilete din partea invitaților, din partea partenerilor. Dar, ne dorim ca sala să fie cât mai plină pentru că a vedea de pe scenă o sală în care stă lumea pe scări (și sper să stea doar tinerii pe scări; ca-n autobuz, să se ridice în picioare și să lase pe cei mai vârstnici să stea confortabil) este o senzație extraordinară pentru artist.

Ce le oferim? Le oferim niște surprize. În primul rând, ceea ce cântăm noi, cu profesionalismul cu care sper că i-am obișnuit și mai avem trei surprize, pe care cei din țară n-au avut ocazia să le întâlnească. Fiind surprize, n-am să divulg secretul, dar cu siguranță sunt niște show-uri fantastice. Până și pentru noi asocierea cu artiști extraordinari ca și cei pe care i-am invitat să participe alături de noi pe scena Sălii Radio reprezintă un moment special.

În primul rând vreau să întreb "Vă place tango?" Și dacă vă place tango, vă așteptăm la Sala Radio. Dacă vă place tango și nu sunteți în București, vă așteptăm pe undele Radio România. Cu siguranță, vom cânta cu mult suflet!

Interviu realizat de Lucian Haralambie