Arhivă : Interviuri Înapoi

Audio. Jazz pe românește la Sala Radio

Publicat: marți, 9 Decembrie 2014 , ora 10.02
Big Band-ul Radio condus de Ionel Tudor invită publicul la o nouă seară de Jazz pe românește, marți, 9 decembrie 2014.


Big Band-ul Radio ne propune o nouă seară de jazz pe românește. Care sunt lucrările pe care le veți interpreta în această seară?

O nouă seară de jazz pe românește, dar este blues de fapt. Este o seară de blues, în care am invitați pe Hanno Hofer, Berti Barbera și Mike Godoroja, colaboratori vechi ai Big Band-ului Radio și oameni foarte cunoscuți în lumea blues-ului. Este o seară specială, o seară cală; vă chemăm în seara aceasta la ora 19.00, în Sala Radio, pentru că ceea ce se întâmplă pe scenă o să fie un lucru total deosebit.


I-ați pomenit și pe cei trei soliști care vor fi în fața Big Band-ului Radio în această seară. Cum i-ați descrie pe fiecare dintre ei?

Fiecare are normal, personalitatea lui, dar toți comunică prin limbajul muzical specific blues-ului. Vor fi piese de diferite maniere și piese orchestrale. Aș putea să spun despre Berti Barbera că este mult mai exploziv, Hanno este puțin mai interiorizat, iar Mike, parcă îmbină lucrurile între Hanno și Berti. Eu zic că o să iasă un spectacol foarte frumos și cald ca de sărbători.


Pentru că ați vorbit despre sărbători, aveți un mesaj pentru ascultătorii noștri?

Sărbătorile să vină cu mult drag, cu clipe sincere, cu clipe frumoase, cu multă sănătate, fericire și oamenii să fie mai puțin îngândurați și să aibă mai puține probleme, iar anul care vine să aducă multă sănătate, fericire și belșug pentru toată lumea. Iar ca surpriză, în aceasta seară, în închidere vom avea un colaj foarte frumos de Craciun, un colaj instrumental, pe care îl dedicăm tuturor, și ascultătorilor și oamenilor care vin în sală.


Interviu realizat de Lucian Haralambie