Arhivă : Interviuri Înapoi

Interviu cu dirijorul Voicu Enachescu

Publicat: luni, 12 Octombrie 2009 , ora 14.16
Asociatia Nationala Corala din România organizeaza în perioada 12 octombrie 2009 - 22 februarie 2010 Stagiunea corala permanenta "Paul Constantinescu" la care vor participa formatii corale din Bucuresti si din tara. Voicu Enachescu, presedintele asociatiei a declarat cu prilejul primului concert:

Asociatia Nationala Corala din România, printr-o consultare mai larga a iubitorilor muzicii corale, din Bucuresti în special, organizeaza în acest an, în premiera nationala, Stagiunea muzicala permanenta de muzica corala, între 12 octombrie 2009 si 22 februarie 2010.

Concertele se vor desfasura în fiecare zi de luni din saptamâna în diferite locuri, inclusiv in lacasuri de cult, în functie de repertoriile formatiilor participante. Concertul de deschidere are loc în Aula Palatului Cantacuzino, cu sprijinul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din România. În cea de-a doua saptamâna, concertul va avea loc la sala "George Enescu" a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti. Pâna la sfârsitul acestor manifestari, vom trece si pe la aceste sali, despre care am vorbit, dar si în Biserica Sfântul Elefterie si Biserica Sfântul Ilie Gorgani, pentru formatiile care au în program lucrari exclusiv religioase.
Interviu realizat de Andreea Chiselev