Agenda de concert Înapoi

Un spectacol pentru cei mici, o seară de muzică rusă și opereta 'Silvia', în această săptămână, la Opera Brașov!

Publicat: luni, 29 Iunie 2020 , ora 13.53

Opera Brașov continuă stagiunea estivală, propunându-vă, și în această săptămână, evenimente diverse, pentru toate vârstele și preferințele.

Joi, 2 iulie 2020, de la ora 19.00, în Curtea Operei Brașov vă invităm la o Seară de muzică rusă. Pe scena din cocheta noastră Grădină de vară vor evolua sopranele Anda Pop și Cristina Radu, mezzosopranele Asineta Răducan și Carmen Topciu, baritonul Alexandru Aghenie, respectiv basul Dan Popescu, acompaniați, la pian, de Sena Ducariu. Amfitrioana evenimentului va fi actrița Nora Vlad. Veți putea asculta pagini memorabile din literatura muzicală rusă, de la lied-uri la operele "Evgheni Oneghin", "Dama de pică" sau "Fecioara din Orléans" de P.I. Ceaikovski, precum și lucrări din creația lui N. Rimski-Korsakov.

Preț bilet: 15 lei

Sâmbătă, 4 iulie 2020, de la ora 19.00, în Curtea Operei Brașov vă așteptăm la întâlnirea cu opereta "Silvia" de E. Kálmán, într-o abordare inedită. Veți savura lumea plină de viață a cabaretului unguresc, veți cunoaște intrigile și prejudecățile din palatele vieneze, pentru ca, în cele din urmă, să vă bucurați pentru triumful iubirii și să aplaudați încoronarea noii "Regine a csárdás-ului", Silvia.

Distribuția:

Silvia - Mădălina Bourceanu

Edwin - Alexandru Aghenie

Stazi - Corina Klein

Boni - Liviu Iftene

Cecilia - Gabriela Hazarian

Feri - Adrian Mărcan (debut)

Miska - Lorand Cristian

Generalul - Paul Tomescu

Fetițele vesele - Alina Ichim, Andromeda Nemeș, Anca Panait, Mihaela Marele

Participă Corul și Orchestra.

La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Mircea Holiartoc. Regia artistică este semnată de Anda Tabacaru. Asistent regie: Nicoleta Chirilă. Scenografia: Rodica Garștea. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos.

Preț bilet: 15 lei

Duminică, 5 iulie 2020, de la ora 17.00, în Curtea Operei Brașov, copiii vor avea ocazia să ia parte la aventurile "Cocoșelului neascultător", un spectacol creat special pentru ei de Ion Lucian.

Distribuția:

Cocoșelul - Irina Iftene

Vulpea - Sonia Hazarian

Pisica - Anca Panait

Ursul - Liviu Iftene

Corbul - Cristian Dicu

Iepurașii - Meda Enăcache, Mihaela Pop

Regia artistică îi aparține lui Constantin Ungureanu. Asistent regie: Lăcrămioara Schuller. Regie scenă: Dan Antipa.

Preț bilet: 10 lei