Se întâmplă la Radio România Înapoi

Trofeul de Excelență pentru București fm

Publicat: miercuri, 25 Octombrie 2017 , ora 14.05
Postul București fm a primit Trofeul de Excelență, la Topul Firmelor din Capitală, pentru promovarea adevăratelor personalități din România în emisiunea Întâlniri Capitale. Premiul i-a fost înmânat managerului postului, Flavia Voinea, de către președintele Camerei de Comerț a Municipiului București, Sorin Dimitriu, și fostul președinte al țării, Emil Constantinescu.

Evenimentul Topul Firmelor din Capitală se axează pe premierea anuală celor mai performante societăți ale mediului de afaceri din București. Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București acordă, de asemenea, trofee de excelență companiilor care în ultimii cinci ani s-au clasat pe prima poziție în competiția elitelor, precum și o serie de premii speciale, pentru promovarea oportunităților de afaceri oferite de România, a proiectelor și antreprenorilor autohtoni.

La ceremonia de înmânare a premiilor au participat, alături de manageri ai celor mai performante companii bucureștene, personalități de prim-plan din spațiul economic, academic și diplomatic din România, membri ai Guvernului, oficialități de la nivelul Instituției Prefectului, primăriilor de sector și organizațiilor neguvernamentale - asociații profesionale, camere de comerț și organizații patronale.

Reamintim că, anul trecut, în cadrul aceluiași eveniment, București FM a primit Trofeul de Excelență pentru rezultate deosebite la capitolul management.