Transmisiuni directe internaționale Înapoi

Pentru a reasculta transmisiunile noastre directe faceti click aici

Transmisiuni directe internaționale - noiembrie 2015

Publicat: duminică, 1 Noiembrie 2015 , ora 14.01

Radio România Muzical este singurul post românesc care vă oferă posibilitatea de a asculta în direct concerte de pe marile scene ale muzicii clasice contemporane.


Joi, 12 noiembrie, ora
21.30
Transmisiune directă de la Londra.
Concert susținut de Orchestra Simfonică din Londra la "Barbican Hall". Dirijor Nikolaj Znaider. Solistă: soprana Soile Isokovski. Ludwig van Beethoven - Simfonia a V-a op.67 în do minor; Richard Strauss - Poemul simfonic op.24 "Moarte și Transfigurație" și Scena finală din opera "Capriccio".


Marți, 17 noiembrie,ora
21.30
Transmisiune directă de la Bath.
Concert susținut de Orchestra de cameră engleză la "Assembly Rooms". Dirijoare violonista Stephanie Gonley. Solist: clarinetistul Paul Meyer. Wolfgang Amadeus Mozart - Simfonia nr.21 KV.134 în La major și Concertul KV.622 în La major pentru clarinet și orchestră; Piotr Ilici Ceaikovski - Serenada op.48 în Do major pentru orchestră de coarde.


Miercuri, 18 noiembrie, ora 21.30
Transmisiune directă de la Londra.
Concert susținut de Orchestra Simfonică BBC la "Barbican Hall". Dirijor Pascal Rophé. Solist: pianistul Jean Efflam Bavouzet. César Franck - Poemul simfonic "Vânătorul blestemat"; Maurice Ravel - Concertul în Re major pentru mâna stângă, pentru pian și orchestră; Hector Berlioz - "Simfonia fantastică" op.14.


Miercuri, 25 noiembrie, ora
21.30
Transmisiune directă de la Poole.
Concert susținut de Orchestra Simfonică din Bournemouth la "Lighthouse". Dirijor Vassily Sinaiski. Solist: pianistul Kirill Gerstein. Ludwig van Beethoven - Concertul nr.4 op.58 în Sol major pentru pian și orchestră; Edward Elgar - Simfonia a II-a op.63 în Mi bemol major


Joi, 26 noiembrie, ora
21.30
Transmisiune directă de la Liverpoole.
Concert susținut de Orchestra Simfonică din Bournemouth la "Lighthouse". Dirijor și solist Julian Rachlin. Wolfgang Amadeus Mozart - Uvertura operei "Nunta lui Figaro" și Simfonia nr.35 KV.385 în Re major; Felix Mendelssohn - Concertul op.64 în mi minor pentru vioară și orchestră și Simfonia a IV-a op.90 în La major "Italiana" .