Transmisiuni directe internaționale Înapoi

Pentru a reasculta transmisiunile noastre directe faceti click aici

Transmisiuni directe internaționale - februarie 2015

Publicat: duminică, 1 Februarie 2015 , ora 15.06

Radio România Muzical este singurul post românesc care vă oferă posibilitatea de a asculta în direct concerte de pe marile scene ale muzicii clasice contemporane.

Vineri, 6 februarie, ora 21.00
Transmisiune directă de la Frankfurt. Concertul susținut de Ansamblul vocal din Limburg, Corul de femei "Europa" din Frankfurt și Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii din Frankfurt la Sala mare a Operei vechi din Frankfurt. Dirijor Andrés Orozco-Estrada. Solistă contralta Nathalie Stutzmann. Gustav Mahler - Simfonia a III-a în re minor


Vineri, 13 februarie, ora 21.00

Transmisiune directă de la Dresda. Concertul susținut de Corul Operei de Stat și Orchestra Capelei de Stat din Dresda la "Semperoper". Dirijor Myung-Whun Chung. Soliști: soprana Maija Kovalevska, mezzosoprana Rinat Shaham, tenorul Yosep Kang, basul René Pape. Gioachino Rossini - "Stabat Mater".


Sâmbătă, 21 februarie, ora 19.30

Transmisiune directă de la "Metropolitan Opera House" din New York. Wolfgang Amadeus Mozart "Don Giovanni" cu: Peter Mattei, Luca Pisaroni, Elza van den Heever, Dmitry Korchak, Emma Bell. Dirijor Alain Gilbert.


Joi, 26 februarie, ora 21,00

Transmisiune directă de la Basingstoke, Marea Britanie. Concertul susținut de "Orchestra of the Age of Enlightenment" la Centrul "The Anvil". Dirijor Adám Fischer. Solistă violonista Viktoria Mullova. Bedrich Smetana - Uvertura "Mireasa vândută"; Johannes Brahms - Concertul op.77 în Re major pentru vioară și orchestră; Antonin Dvorák - Simfonia a IX-a op.95 în mi minor.


Vineri, 27 februarie, ora 21.00

Transmisiune directă de la München. Concertul susținut de Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii Bavareze la "Herkulessaal". Dirijor Daniel Harding. Wolfgang Amadeus Mozart - Simfoniile nr.39 KV.543 în Mi bemol major nr.40 KV.550 în sol minor și nr.41 KV.551 în Do major "Jupiter".


Sâmbătă, 28 februarie, ora 21.30

Transmisiune directă de la Londra. Concertul susținut de Corul "BBC Singers" și Orchestra Simfonică BBC la "Barbican Hall". Dirijor Semyon Bychkov. Johann Sebastian Bach - Motetul BWV.227 "Jesu, meine Freude"; Anton Bruckner - Simfonia a VIII-a în do minor.