ACUM:
7.00
Allegro... de weekend
Un matinal clasic, într-un tempo vivace.
Urmează: 9.50 Promo
Apoi: 9.55 Info buletin muzical de weekend Știrile muzicale ale zilei

Transmisiuni directe internaționale Înapoi

Pentru a reasculta transmisiunile noastre directe faceti click aici

Transmisiuni directe internaționale - Aprilie 2021

Publicat: joi, 1 Aprilie 2021 , ora 10.56

Radio România Muzical este singurul post românesc care vă oferă posibilitatea de a asculta în direct concerte de pe marile scene ale muzicii clasice contemporane.

Vineri, 2 aprilie 2021,
ora 20.30
Transmisiune directă de la Copenhaga. Concert susținut de "Ansamblul "Concerto Copenhagen" la Biserica Garnizoanei. Dirijor Lars Ulrik Mortensen. Soliști sopranele Joanne Lunn și Hanna Kappelin, contratenorii Alex Potter și Steffen Jespersen, tenorii Nicholas Mulroy și Mathias Monrad Møller, bașii Peter Harvey și Jakob Bloch Jespersen. Johann Sebastian Bach - Oratoriul BWV 245 "Patimile după Ioan".


Vineri, 9 aprilie 2021,
ora 21.00
Transmisiune directă de la Madrid. Concert susținut de Orchestra Simfonică a Radioteleviziunii Spaniole la "Teatro Monumental". Dirijor Pablo González. Solistă violonista Esther Yoo. Max Bruch - Concertul nr.1 op.26 în sol minor pentru vioară și orchestră; Joseph Haydn - "Misa Brevis Sancti Joannis de Deo" în Si bemol major.


Joi, 15 aprilie 2021,
ora 20.30
Transmisiune directă de la Copenhaga. Concert susținut de "Orchestra Simfonică Națională Daneză la Sala Radiodifuziunii. Dirijor Herbert Blomstedt. Franz Berwald - Simfonia I în sol minor "Sinfonie sérieuse"; Franz Schubert - Simfonia a IX-a D.944 în Do major "cea Mare".


Vineri, 16 aprilie 2021,
ora 21.00
Transmisiune directă de la Madrid. Concert susținut de Orchestra Simfonică a Radioteleviziunii Spaniole la "Teatro Monumental". Dirijor Pablo Heras-Casado. Solistă violonista Leticia Moreno. Felix Mendelssohn - Concertul op.64 în mi minor pentru vioară și orchestră; Ludwig van Beethoven - Simfonia a IV-a op.60 în Si bemol major.