Transmisiuni directe internaționale Înapoi

Pentru a reasculta transmisiunile noastre directe faceti click aici

Transmisiuni directe internaționale – Aprilie 2018

Publicat: duminică, 1 Aprilie 2018 , ora 10.49

Radio România Muzical este singurul post românesc care vă oferă posibilitatea de a asculta în direct concerte de pe marile scene ale muzicii clasice contemporane.

Sâmbătă 14 aprilie, 19.30

Transmisiune directă de la Teatrul "Metropolitan" din New York. Giuseppe Verdi - "Luisa Miller" cu Sonya Yoncheva, Piotr Beczala, Placido Domingo.

Miercuri 18 aprilie, 21.30

Transmisiune directă de la Londra. Concertul susținut de Orchestra Filarmonică din Londra la "Royal festival Hall". Dirijor Vladimir Jurowski. Solist pianistul Leif Ove Andsnes. Igor Stravinski - Simfonia în Do major și Tango în aranjament pentru orchestră; Fantezia în Sol major pentru pian și orchestră; Dmitri Șostakovici - Simfonia a VI-a op.54 în si minor.

Joi 19 aprilie, 21.30

Transmisiune directă de la Torino. Concertul susținut de Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii Naționale Italiene din Torino la "RAI Auditorium". Dirijor James Conlon. Johannes Brahms - Simfoniile a II-a op.73 în Re major și a IV-a op.98 în mi minor.

Vineri 20 aprilie, 21.00

Transmisiune directă de la München. Concertul susținut de Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii Bavareze la Sala Filarmonicii. Dirijor Mariss Jansons. Gustav Mahler - Simfonia a a VII-a în mi minor "Cântecul Nopții" .

Miercuri 25 aprilie, 21.30

Transmisiune directă de la Poole. Concertul susținut de Orchestra Simfonică din Bournemouth la "Lighthouse". Dirijor James Feddeck. Solist violoncelistul Daniel Müller Schott. Benjamin Britten - "Patru Interludii marine" op.33a din opera "Peter Grimes"; Antonin Dvorak - Concertul op.105 în si minor pentru violoncel și orchestră; Richard Strauss - Poemul simfonic op.24 "Moarte și Transfigurație" 

Joi 26 aprilie, 21.00

Stagiunea de operă a Uniunii Europene de Radio 2017-2018. Transmisiune directă de la "Gran Teatre del Liceu" din Barcelona. Anton Rubinstein - "Demonul" cu, Alexander Zymbalyuk, Asmik Grigorian, Igor Morosow, Roman Ialcic, Larisa Kostiuk, Egils Siliņč, Orchestra Simfonică și Corul "Gran Teatre del Liceu", dirijor Mihail Tatarnikov.

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 20.00

Transmisiune directă de la Teatrul "Metropolitan" din New York. Jules Massenet - "Cenușăreasa" cu Joyce DiDonato, Kathleen Kim, Alice Coote, Stephanie Blythe.