Agenda de concert Înapoi

Tinere valori muzicale la Palatul Mogoșoaia

Publicat: luni, 13 Mai 2019 , ora 13.35

Duminică, 19 mai 2019, continuă la Palatul Mogoșoaia ediția a VIII-a a Mogoșoaia ClasicFest, eveniment organizat de Primăria Municipiului București, prin Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului și Asociația Culturală "Pro Valores". Protagoniștii seratei, în care se vor succeda două recitaluri, sunt trei muzicieni extroardinari.

De la ora 17 le veți putea admira, în cadrul Recitalul laureaților Concursului "Drumul spre celebritate", ediția a IX-a pe violonista Andra Lucia Matei și pianista Andra Mărgineanu. Cele două câștigătoare de trofee, la ediția de anul trecut a unuia dintre cele mai dificile concursuri desfășurate în România, își voi uni forțele și vă vor oferi un program alcătuit din opusuri de: Rahmaninov, Kreisler, Debussy și Sarasate.

Apoi, de la ora 18, pianistul Cătălin Răducanu vă propune un program integral rus, din care nu va lipsi Suita "Tablouri dintr-o expoziție", lucrare care va marca împlinirea a 180 de ani de la nașterea lui Modest Mussorgski.

Accesul la cele două concerte se face în baza rezervării biletelor de intrare în muzeu (6 lei), pe adresa: asociatiaprovalores@gmail.com.

Amănunte pe: www.asociatiaprovalores.ro