Agenda de concert Înapoi

Seară de poveste - un spectacol muzical educativ și de solidaritate pentru copiii din mediul rural

Publicat: marți, 10 Decembrie 2019 , ora 9.17

Vineri, 13 decembrie 2019, copii, părinți și bunici sunt invitați să petreacă o Seară de poveste în inima Bucureștiului, la sala de spectacole ARCUB. Povestea muzicală a celor mai îndrăgite colinde ale lumii va fi interpretată de Corul Bravissimo și împărtășite de actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea. Evenimentul dedicat copiilor are scop educativ și caritabil în același timp, fiind organizat de Fundația Regală Margareta a României în prag de Sărbătoare, pentru a strânge fondurile necesare pentru susținerea educației copiior din mediu rural.

Poveștile colindelor Silent Night, Jingle Bells, Rudolph, Adeste Fideles sau La Vitleem colo-n jos fac parte din repertoriul muzical al serii, interpretat de spectaculosul grup de copii ai Corului Bravissimo, laureat al concursului de televiziune Next Star, dirijați de Elena Radu. Doi îndrăgiți actori ai teatrului românesc vor dezvălui legendele și obiceiurile care își au originile în jurul colindelor. În cadrul evenimentului, vor fi expuse spre vânzare cadouri de sezon cu scop caritabil, în colecție limitată, precum caleidoscoape, căni, insigne sau cărți tematice pentru copii.

Participarea la eveniment se poate realiza în baza unei rezervări pe www.eventbook.ro, iar fiecare bilet achiziționat reprezintă o donație pentru programul național Investiție în Mediul Rural. Generozitatea publicului va fi rasplătită cu momente magice.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.