Se întâmplă la Radio România Înapoi

Se relansează 'Revista literară radio' la Radio România Cultural

Publicat: joi, 8 August 2013 , ora 9.16

Duminică, 1 septembrie, ascultați la Radio România Cultural o ediție specială a emisiunii Revista literară radio, într-o nouă formulă!

O dată cu deschiderea Festivalului Internațional "George Enescu", eveniment de tradiție care va fi transmis, on air și online, la postul Radio România Cultural, o emisiune de tradiție este relansată la Radio România Cultural.

Începând cu 1 septembrie, în fiecare duminică, ascultați ediții speciale ale emisiunii Revista literară radio, iar din 29 septembrie, Revista literară radio revine în grila de toamnă a postului Radio România Cultural!

O echipă tânără și dinamică de realizatori, interviuri, cronici, dezbateri, transmisii în direct, înregistrări valoroase, texte și fotografii de la evenimente. Un produs multimedia ce rămâne tradițional, on air, dar este și mai actual, online.


Revista literară radio - în miezul evenimentelor lumii literare!

Postul Radio România Cultural confirmă astfel evoluția sa din ultimii ani, oferind emisiuni premium realizate de echipele sale de profesioniști, prin care îmbină tradiția și mijloacele clasice cu multimedia.

Alături de Revista literară radio, alte două emisiuni, Revista teatrală radio și Revista muzicală radio vor fi lansate, on air și online, în grila de toamnă a postului Radio România Cultural, în preajma aniversării a 85 de ani de la înființarea radioului public.

Prin complexitatea lor, cele trei proiecte multimedia se ridică la nivelul cerințelor radiofonice contemporane, păstrând totodată legătura cu tradiția, așa cum este cazul emisiunii Revista literară radio, inițiată în urmă cu multe decenii de Vasile Voiculescu.