Se întâmplă la Radio România Înapoi

Se deschide Târgul Gaudeamus Carte Școlară - 2014

Publicat: vineri, 12 Septembrie 2014 , ora 11.46

În perioada 17-28 septembrie, Piața Universității va găzdui cea de-a XII-a ediție a Târgului Gaudeamus Carte Școlară, cel mai longeviv eveniment cu acest profil de pe piața de carte românească. Târgul este organizat de Radio România, prin Centrul Cultural Media Radio România și se va desfășura, pentru a doua oară, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în centrul Capitalei. Programul de vizitare al târgului este zilnic între orele 10:00 și 20:00. Intrarea este liberă.

Organizat anual în preajma începutului de an școlar, Târgul Gaudeamus Carte Școlară își propune să creeze, pentru toți cei interesați - părinți, elevi și cadre didactice - un cadru adecvat pentru a analiza și achiziționa manuale și a auxiliare școlare.

La GAUDEAMUS Carte Școlară puteți găsi:

- Manuale și auxiliare aprobate de ministerul de resort, publicate de cele mai apreciate edituri din România, reunite într-o singură incintă.

- Pachete speciale, oferte promoționale și discounturi semnificative acordate direct de către edituri.

- Materiale didactice pentru toate nivelurile și disciplinele, utile deopotrivă studiului individual și activității în clasă.

- Numeroase titluri din bibliografia școlară, din literatura română și universală.

- Cele mai recente apariții editoriale în vogă printre tinerii cititori, în măsură să le trezească interesul și celor mai puțin pasionați de lectură.

Parteneri: Primăria Municipiului București, Regia Autonomă de Transport București, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Spectacular.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS. Persoane de contact: Cornelia Scarlat (tel. 0745.019.648, e-mail: cornelia@gaudeamus.ro) și Connie Chifor (tel. 0745.109.649, e-mail: connie@gaudeamus.ro ).