Agenda de concert Înapoi

Schimbare de distribuție, în cadrul spectacolului din 8 septembrie al Academiei Bizantine

Publicat: vineri, 6 Septembrie 2019 , ora 9.32

București, 5 septembrie 2019 - Anna Maria Labin va prelua rolul Leocastei în spectacolul programat de Academia Bizantină pe data de 8 septembrie, cu opera Giustino a lui Vivaldi.

Soprana VERONICA CANGEMI și-a anunțat indisponibilitatea pentru concertul din data 8 septembrie, din motive de sănătate. Concertul programat se va desfășura normal, la aceeași oră (22.30), la Ateneul Român.

Anna Maria Labin este o soprană din Elveția, de origine română, un artist liric apreciat pe marile scene ale lumii. Și-a facut debutul artistic sub bagheta dirijorului Asher Fish, la teatrul liric La Scala di Milano.

Anna Maria Labin are un repertoriu extins și capacitatea de a acoperi cu ușurință roluri din cele mai diverse- de la Contesa, în "Nunta lui Figaro", la Donna Anna în "Don Giovani", Julieta, în opera lui Bellini, "Capulet și Montague" sau Constantza în "Răpirea din Serai" a lui Mozart până la premiere în opere contemporane. A concertat alături de ansambluri prestigioase la Operele din Viena, Basel, Paris, Zurich, Boston, Milano și la mari festivaluri de profil.