Agenda de concert Înapoi

Sarah Brightman in concert la Bucuresti - turneul mondial 'Dreamchaser'

Publicat: luni, 28 Aprilie 2014 , ora 11.54
Superstarul internațional Sarah Brightman concertează pe 28 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Show-ul din România face parte din turneul mondial "Dreamchaser", început în 2013 și care urmează să însumeze peste 100 de concerte pe 5 continente. Bucureștiul va străluci pe 28 octombrie într-o producție grandioasă, susținută de Sarah Brightman împreună cu propria orchestră formată din 30 de muzicieni.

Sarah Brightman debordează de pasiune, creativitate și dorința de a-și depăși limitele. Albumul "Dreamchaser" este inspirat de antrenamentele pentru misiunea în spațiu pe care Sarah o pregătește pentru 2015. Artista intenționează să cucerească și lumea nepământeană, devenind prima artistă care va înregistra un cântec în spațiu. Publicul din România va călători în univers împreună cu Sarah Brightman, de-a lungul unui spectacol emblematic. "Dreamchaser" este un show complex, modern, spectaculos. Vocea angelică a sopranei, care depășește 3 octave, ținuta sa regală și efectele speciale îl vor purta pe spectator aievea în lumea viselor ce se pot realiza dacă vei crede în ele. "Vânătorul de vise" - titlul concertului în traducere - va deveni oricare dintre cei prezenți la eveniment, pe parcursul unui show în care fiecare piesă este o poveste.

Sarah Brightman este considerată cea mai bine vândută soprană din lume și singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance și Classic. Sarah Brightman este pioniera genului classic crossover și unul dintre artiștii titani ai lumii, însumând peste 30 de milioane de discuri vândute și având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur și de platină, în peste 40 de țări. Single-ul "Time to Say Goodbye", înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume. Albumele următoare au urcat în topurile Billboard și au fost urmate de turnee mondiale. Sarah Brightman este prima artistă invitată să cânte la Jocurile Olimpice de două ori: în 1992 la Bacelona și 16 ani mai târziu, la Beijing.

Lasă-te cuprins de vise și hrănește-le cu tot ce e mai frumos și mai pur în univers! Sarah Brightman - "Dreamchaser" - un spectacol de o frumusețe nepământeană! Asigură-ți un loc între stele! Marți, 28 octombrie, ora 20.00, la Sala Palatului.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Național, Librăriile Humanitas, Adevărul, Cărturești, Stația de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Magazinele Diverta, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, eventim.ro, bilet.ro.

În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 500 de lei - categoria VIP, 350 de lei -categoria I, 250 de lei - categoria a II-a, 150 de lei - categoria a III-a, 100 de lei - categoria a IV-a.