Agenda de concert Înapoi

Recital vocal-instrumental în cadrul turneului Youth International Musical Performance Meeting 2023, Ediția I

Publicat: luni, 13 Martie 2023 , ora 15.52

Miercuri 22 martie 2023, la ora 18.00, în Sala mică a Ateneului Român din București, tineri interpreți, studenți ai Universității Naționale de Arte George Enescu din Iași alături de studenți ai Conservatoarelor Cesare Pollini din Padova și Alessandro Scarlatti din Palermo, vor susține un concert în cadrul primei ediții a turneului Youth International Musical Performance Meeting .

Aflați într-un proiect din cadrul Programului Erasmus+, călătoria lor începe la Iași, luni, 20 martie 2023, la universitatea gazdă, recitalurile continuând apoi în București, Brașov, Padova, Roma și Palermo. Studenții au deja un parcurs muzical frumos, încununat cu distincții atât naționale, cât și internaționale. Lucrările incluse în programme sunt semnate J. S. Bach, Fr. Chopin, F. Liszt, S. Rahmaninov sau C. Debussy.

Mai multe informații: https://tockify.com/stagiune/detail/370/1679504400000

Youth International Musical Performance Meeting 2023 este un proiect ce se desfășoară sub forma unui turneu de recitaluri în România și Italia, cu scopul de a aduce pe scenă tineri interpreți aflați încă în perioada studiilor, reunindu-i astfel într-un interactiv schimb de experiență pe parcursul a trei săptămâni. Proiectul a luat naștere la Universitatea Națională de Arte George Enescu din Iași, fiind inițiat și organizat de lect. univ. dr. Ioana Stănescu, profesor al catedrei de pian din cadrul aceleiași instituții.

Biletele se pot cumpăra:

  • de la Casa de Bilete a Ateneului Român (Program: Marți - Vineri 12:00 - 19:00, Telefon: 021.315.68.75. Plata doar în numerar)
  • online, accesând site-ul www.fge.org.ro - secțiunea "Calendar".