Agenda de concert Înapoi

Recital Maxim Belciug - SUR UN AIR DE GUITARE

Publicat: marți, 25 Februarie 2014 , ora 9.14

Joi, 27 februarie 2014, de la ora 20.30, vă invităm la Serendipity pentru o seară solară, să întâmpinăm primăvara în acorduri dulci de chitară. Invitatul special al serii este binecunoscutul chitarist Maxim Belciug, care ne aduce "Încântările" sale live în recital.

Maxim Belciug este unul dintre cei mai carismatici muzicieni români de astăzi și totodată unul dintre puținii care și-au asumat un act artistic bazat pe dărnicie și sinceritate. Discret ca persoană, dar expresiv până la năstrușnicie ca artist, chitaristul abordează un repertoriu eclectic, adesea într-un stil personal. Trece cu măiestrie de la Bach la muzica latino-americană, de la Scarlatti la cadențe de flamenco și de la valsuri rusești la ritmuri de tarantelă, strunindu-și chitara să caute mereu muzica pură, vie și plină de culoare. Astfel, aparițiile sale în concert se bucură întotdeauna de farmecul special al muzicii făcute cu suflet.


https://www.facebook.com/events/517823454998782/

http://www.youtube.com/watch?v=6AIIWzQ-YFE


Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.
Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro și trebuie să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20.00 pentru a avea timp să comandați și să vă servim bunătățile ceainăriei pană la ora 20.30, oră după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din considerație pentru artist.