ACUM:
15.30
Concerte de 5 stele
primite prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 17.00 Perpetuum mobile Actualitate, muzică bună, educație și ... un tonus optimist la final de zi.
Apoi: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Agenda de concert Înapoi

Recital de pian Gianfranco Pappalardo Fiumara la Ateneul Român

Publicat: marți, 16 Noiembrie 2021 , ora 10.11


Gianfranco Pappalardo Fiumara este un pianist italian, născut în Catania/Sicilia și format la conservatorul din Milano. Astăzi, artistul este director artistic al The Etna In Scena din Zafferana Etnea, al Atelierului Internațional de Muzică din Catania, al Universității din Enna Kore și profesor la Conservatorul din Palermo. Pianistul a susținut peste 1000 de concerte în Asia, America și Europa, pe scene muzicale importante. Dintre înregistrările sale discografice se remarcă un dublu CD cu Variațiunile Goldberg de Bach, realizat pentru CLASSIC VOICE și reeditat de DECCA în 2017.

Gianfranco Pappalardo Fiumara se prezintă în fața publicului român miercuri, 24 noiembrie, la ora 19.00, în Sala mare a Ateneului Român, cu un program alcătuit din lucrări de Mozart, Bach, Thalberg, Bellini.

Biletele se pot procura:
- De la poarta din Strada Benjamin Franklin 1-3 a Ateneului Român (numai cu o oră înainte de începerea concertului!)
Program: Marți - Vineri 12:00 - 19:00. Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75
- Online, accesand site-ul www.fge.org.ro - sectiunea "Calendar". Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.

Accesul în sala Ateneului Român este permis "cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și este asigurată purtarea măștii de protecție".Verificarea acestor condiții se va face înainte de accesul în incinta Ateneului Român.