Evenimentele săptămânii Înapoi

Radio România Muzical poate fi ascultat prin telefon

Publicat: joi, 11 August 2016 , ora 9.06


O modalitate inovativă aduce radioul mai aproape de publicul său. Ai vrea să asculți Radio România Muzical, dar nu ești în aria de acoperire a acestuia? Nu ai posibilitatea de a asculta radio pe frecvențele în FM? Nu ai posibilitatea de a accesa internetul?

Atunci există soluția de a da un telefon și de a asculta Radio România Muzical. Puteți suna la numărul de telefon 031.504.04.64 (număr cu tarif normal) și asculta Radio România Muzical prin telefon.

Radio România Muzical este unicul post românesc dedicat muzicii clasice și de jazz; de asemenea, unicul post din România care transmite în direct de pe marile scene de concert ale lumii sau din teatrele de operă celebre ale momentului. Vara aceasta, festivalul BBC Proms de la Londra, festivalurile de la Verbier și Lucerna, festivalul Richard Wagner de la Bayreuth au fost aduse în direct de Radio România Muzical în casele românilor de pretutindeni.

Prietenos, păstrând standarde înalte jurnalistice, Radio România Muzical înseamnă muzică de cea mai bună calitate, în interpretări de arhivă sau de strictă noutate, comentarii scurte și pertinente: un întreg univers al Valorii, decriptat pentru omul contemporan.

Radio România Muzical poate fi ascultat în FM pe frecvențele 104.8 (București) și 97.6 (frecvență regională), pe internet la adresa www.romania-muzical.ro și prin aplicațiile din Appstore și Google Play.