Înapoi

Radio Iași poate fi recepționat și pe frecvența 94,5 fm - Huși

Publicat: vineri, 16 Septembrie 2016 , ora 10.21
Începând de astăzi Radio România Iași oferă posibilitatea recepționării programelor sale și pe frecvența de 94,5 fm. Emițătorul, situat în municipiul Huși, județul Vaslui, îmbunătățește recepția în zona centrală a Moldovei.

Prin noua frecvență, cel mai iubit post de radio din regiunea Moldovei oferă un plus de confort al audiției și răspunde astfel dorințelor venite din partea miilor de ascultători. Radio România Iași își respectă și în acest mod îndeplinirea misiunii publice asumate.

Noua frevență se adaugă celor deja consacrate - 96,3 Mghz, 90,8 Mghz și 1053 Khz.

Creșterea numărului de frecvențe se înscrie în strategia Societății Române de Radiodifuziune de a-și menține poziția de lider pe piața audio.

În anul în care Radio România Iași împlinește vârsta de 75 de ani, echipa noastră schimbă viteza sunetului în treapta online pe www.radioiasi.ro, dar și pe rețelele sociale. Iar pentru cei care nu au acces la internet sau nu se află în aria noastră de acoperire, numărul de telefon 031.504.0402 este o alternativă pentru a menține legătura la orice oră din zi și din noapte.

Radio Iași rămâne cel mai ascultat post din regiunea Moldovei, potrivit celor mai recente sondaje de audiență radio.