ACUM:
17.00
Perpetuum mobile
Actualitate, muzică bună, educație și ... un tonus optimist la final de zi.
Urmează: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 18.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

Prima zi de școală cu București FM

Publicat: marți, 12 Septembrie 2017 , ora 16.09
București FM și Compania de Librării București s-au ținut de surprize în prima zi a noului an școlar. Peste 120 de copii s-au înscris pe bucurestifm.ro în concursul "Ascult București FM și obțin ghiozdanul echipat complet pentru mine și colegii mei", iar câștigătoare a ediției din acest an a fost clasa a 3-a C din cadrul Școlii Centrale.

Marius Stoica și Eugen Vrabie au retrăit emoțiile primei zile de școală și s-au prezentat în fața celor mici drept noii colegi de clasă. Asta și pentru că cei doi sunt în prima lor zi de... radio, la București FM! A urmat o serie de întrebari-fulger în legatură cu tema de vacanță și, spre deliciul copiilor, realizatorii au fost "pedepsiți" cu locurile din ultima bancă. Copiii s-au descurcat însă excelent și n-au picat în capcana întrebării "Care este prima cifră din alfabet?".

Marius și Eugen au fost simpatici. Dar de astăzi cea mai populară fata dintr-a 3-a C este Eliza Teodora Ciurtin, cea care a acultat BeFM, a participat la concurs și a câștigat ghiozdane all-inclusive pentru toți colegii de clasă.

Imaginile din atașament iți vor redesena zâmbetul copilariei!

Ia-ți o pauza și aminteste-ți cum era!