Agenda de concert Înapoi

Premieră extraordinară în luna iunie, la Opera Comică pentru Copii: Baletul 'Albă ca Zăpada'

Publicat: miercuri, 28 Mai 2014 , ora 15.04

Luna iunie, dedicată celor mici la început de vară și de vacanță, aduce și la OPERA COMICĂ PENTRU COPII două cadouri muzicale-surpriză - premiera baletului "ALBĂ CA ZĂPADA" și serile de gală "INVITAȚIE LA CASTEL"- ce încheie frumos o stagiune bogată în spectacole de operă, balet, musical, turnee în țară și străinătate, premii importante obținute la festivaluri internaționale etc.

Unul dintre cele mai cunoscute basme ale tuturor timpurilor, prinde contur pe scena teatrului bucureștean într-o nouă premieră extraordinară: "ALBĂ CA ZĂPADA", balet pentru copii inspirat de celebra poveste a Fraților Grimm. Vă veți bucura de noua producție a instituției în zilele de luni și marți ale lunii iunie: luni 2, 16 iunie - de la orele 11.00 și 13.00 și marți 3, 10, 17 iunie - de la orele 11.00 și 13.00.

Tânăra prințesă atrasă în capcane de mama vitregă, vrăjitoarea cea rea, cei șapte pitici poznași, prințul mândru și curajos, revin la viață în coregrafia lui Gigel Ungureanu și scenografia Vioricăi Petrovici. Ilustrația muzicală - a fost realizată de Alexandru Istrate, iar asistent coregraf este Cătălin Caracaș. Îi veți aplauda pe balerinii OPEREI COMICE PENTRU COPII: Theodora Munteanu, Alis Gheorghe, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă, Andy Ardeleanu, Mihai Pricope, Daniel Manea, Ionuț Birjovanu, Octavian Iuga și Andrei Dogaru.


Pentru mai multe detalii despre producțiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, vă invităm să consultați site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat în Calea Giulești nr. 16, sector 6, București.

Pentru rezervarea biletelor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 - 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.