Se întâmplă la Radio România Înapoi

Pentru publicul modern și conectat, Radio Vacanța aduce o nouă abordare digitală!

Publicat: luni, 3 Iulie 2023 , ora 11.41

Pentru publicul modern și conectat, Radio Vacanța aduce o nouă abordare digitală!

În continuarea demersului său de modernizare și digitalizare, Radio România - Societatea Română de Radiodifuziune - îmbrățișează o tradiție radiofonică de succes prin adaptarea acesteia nevoilor mereu schimbătoare ale unei audiențe eterogene.

Radio Vacanța, o emblemă a radioului românesc, se întoarce și promite să ofere o experiență digitală utilă, conectând oamenii prin pasiunea comună pentru călătorii și bucuria timpului liber.

Începând cu data de 3 iulie, sub sloganul Ai Vacanță tot anul!, RadioVacanta.ro se transformă într-un portal digital care le propune ascultătorilor săi trei stream-uri distincte, pentru a satisface diversele preferințe muzicale și stări de spirit.

Radio Vacanța Fresh va însoți audiența pe tot parcursul zilei cu hit-urile momentului, aducând energia și ritmul contemporan în casele și căștile ascultătorilor.

Radio Vacanța Gold va aduce în prim-plan cele mai bune cântece din toate timpurile, oferind o atmosferă familiară, plină de amintiri și trăiri muzicale unice.

Pentru iubitorii muzicii românești, Radio Vacanța Nostalgia vine cu o colecție aleasă a celor mai fredonate melodii autohtone, oferindu-le ascultătorilor un sentiment de apartenență și un omagiu adus bogatei noastre moșteniri muzicale.

Noul site RadioVacanta.ro va fi actualizat constant, pentru a oferi recomandări de activități și evenimente, precum și sugestii de destinații din țară, pregătite să fie descoperite și să ofere clipe de relaxare și aventură în timpul liber.

"Proiectul RadioVacanța.ro marchează o etapă importantă în transformarea digitală a radioului, consolidându-se alături de platforme precum Romania-Actualitati.ro, RadioRomaniaCultural.ro și AntenaSatelor.ro. Într-o lume în continuă evoluție, suntem conștienți de nevoile esențiale ale audienței noastre și ne propunem să furnizăm informații relevante care să faciliteze luarea deciziilor rapide și informate. În acest nou început, dorim să oferim o experiență radio dinamică, adaptată cerințelor actuale, și să devenim o resursă de bază pentru audiențele noastre", a spus Răzvan Ioan Dincă, președintele Societății Române de Radiodifuziune (SRR).

Cu acest nou pas în direcția digitalizării, Radio Vacanța își propune să rămână în inimile ascultătorilor săi, oferindu-le o experiență radio completă și adaptată nevoilor lor, într-o lume tot mai digitală și dinamică.

Pentru mai multe informații și pentru a fi mereu la curent cu noutățile, vizitați https://www.RadioVacanta.ro/

Serviciul Comunicare și Relații Publice