Agenda de concert Înapoi

Opera Comică pentru Copii vă invită în iunie la premiera spectacolului 'Invitație la castel'

Publicat: luni, 2 Iunie 2014 , ora 13.24

Dacă luna iunie a debutat astăzi la Opera Comică pentru Copii cu premiera mult așteptată a baletului "Albă ca Zăpada", inspirat de celebra poveste a Fraților Grimm, spectacol pe care veți avea ocazia să îl vedeți în zilele de luni și marți ale lunii, vineri, 6 iunie (17.00) o altă supriză este pregătită spectatorilor: premiera "INVITAȚIE LA CASTEL".

Sub acest titlu atractiv teatrul bucureștean a reunit cele mai îndrăgite fragmente din opere și balete aplaudate de micii melomani pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII în decursul ultimelor stagiuni. "Bărbierul din Sevilla", "Mirandolina", "Domnul Conopidă", "Don Pasquale", "Figaro", "Directorul de teatru" sunt doar câteva dintre spectacolele instituției care au fost reprezentate cu sala plină și din care veți urmări cele mai antrenante și mai aplaudate momente. Secvențe de balet pe ritmuri de fado, fragmente din "Carmina Burana" sau din momentul coregrafic "Alb și Negru" vor întregi o frumoasă seară la OPERA COMICĂ PENTRU COPII.

O gală extraordinară la care trebuie să vă grăbiți să prindeți un bilet, pentru una dintre cele trei reprezentații: vineri 6, 13, 20 iunie, de la ora 17.00! Își vor da concursul soliștii vocali și balerinii instituției, alături de micile vedete ale teatrului.


Pentru mai multe detalii despre producțiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, vă invităm să consultați site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat în Calea Giulești, nr. 16, sector 6, București.

Pentru rezervarea biletelor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 - 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.