Agenda de concert Înapoi

O Uvertură, un Concert și o Simfonie - 'Valentine's Day Simfonic'

Publicat: joi, 13 Februarie 2020 , ora 11.59

O Uvertură, un Concert și o Simfonie - "Valentine's Day Simfonic" - propunerea Filarmonicii Brașov pentru această săptămână, mai precis pentru seara de joi, 13 februarie!

Ziua Îndrăgostiților a devenit deja o tradiție și mulți dintre noi vrem să facem ceva deosebit pentru persoana iubită. Astfel, artiștiibrașoveni vin în întâmpinareadumneavoastră, contribuind la o seară muzicală ce combină rafinamentul și romantismul ce va transforma Ziua Îndrăgostiților într-o zi de care vă veți aminti cu drag!

Astfel, melomanii îndrăgostițiși nu numai, pot audia de-a lungul serii melodii cunoscute în întreaga lume, compoziții muzicale ce au atras dragostea și aprecerile publicului.

Concertul Simfonic Extraordinar de joi, 13 februarie 2020, de la Sala Patria, va fi susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Brașov sub coordonarea dirijorală a maestrului JIN BAEK din Coreea de Sud. Solistul invitat este pianistul italian ANTONIO DI CRISTOFANO.

Așadar, vă invităm să celebrațiiubirea în avans, în programul serii regăsindu-se însemnate titluri ale compozițieiuniversale: C. M. von Weber - Uvertura "Jubel" op. 59, D. Șostakovici - Concertul nr. 2 pentru pian și orchestră în Fa major op. 102 și F. Mendelssohn - Bartholdy - Simfonia a IV-a în La major op. 90 "Italiana".