Cronici Înapoi

O nouă seară RadiRo la Kretzulescu

Publicat: vineri, 21 Septembrie 2012 , ora 8.59

Festivalul RadiRo și Librăria Humanitas Kretzulescu vă invită vineri, 21 septembrie, ora 19.00, pe terasă la o nouă seară RadiRo cu audiții și fotografii de arhivă din Patrimoniul Cultural Național.

Invitat special doamna Oltea Șerban-Pârâu, director artistic al Orchestrelor și Corurilor Radio și redactor-șef Radio România Cultural.

Fotografiile cu dirijori și interpreți reprezentativi precum Mihail Jora, Constantin Silvestri, Emanuel Elenescu, George Enescu, Dinu Lipatti, Alfred Alessandrescu, Aaron Copland, Ionel Perlea provin din Arhiva Scrisă a Radio România și sunt expuse publicului pentru prima oară.

Puteți vizita expoziția de fotografie de pe terasa Kretzulescu de pe 21 septembrie până la finalul festivalului RadiRo, pe 29 septembrie.

Între 23 și 29 septembrie, la prima ediție a Festivalului Internațional al Orchestrelor Radio, RadiRo, suntem invitați la o întâlnire față în față cu orchestre radio care au făcut deja înconjurul lumii pe calea undelor: RAI Torino, BBC, Radio France și Orchestra Națională Radio. Producător al festivalului: Radio România. Director artistic, renumitul muzician și pianist Christian Zacharias. Mai multe detalii despre program: www.radirofestival.ro

Puteti primi o invitație (din cele 6) la ultimul concert RadiRo, cel cu Orchestra BBC și Dan Grigore!