Evenimente Înapoi

Noutatile Lectiei micului meloman la final de an

Publicat: vineri, 18 Decembrie 2009 , ora 12.16
Vineri, 18 decembrie, de la ora 18,30, Radio România Muzical si Librariile Humanitas prezinta o noua "Lectie a micului meloman" la "Libraria cu muzica" - Libraria Humanitas Kretzulescu din Bucuresti, Calea Victoriei nr.45.

Editia speciala de Craciun a celei mai simpatice lectii despre muzica cu doua elfe si papusa Ton Piticoton este dedicata baletului "Spargatorul de nuci" de Piotr Ilici Ceaikovski. Copiii vor avea sansa de a se întâlni si de a face poze cu Arietta (Simona Tanascu) si Pocchettina (Maria Monica Bojin) - realizatoare Radio România Muzical, dar si cu papusa Ton Piticoton, mânuita de actrita Alina Teianu de la Teatrul "Tandarica" din Bucuresti.

"Libraria cu muzica" este deschisa copiilor în ultima vineri a fiecarei luni. Urmatoarea "Lectie a micului meloman" de la Libraria Humanitas Kretzulescu este programata pentru vineri, 29 ianuarie 2010.


Începând cu data de 21 decembrie 2009, site-ul emisiunii "Lectia micului meloman" de pe pagina muzical.radioromania.ro va fi disponibil si în limba engleza; copiii vor putea asculta chiar o editie a emisiunii înregistrata în limba engleza de cele trei protagoniste, o productie cu un scenariu si în regia Celinei Petrescu. Traducerea site-ului "Lectia micului meloman", precum si a scenariului emisiunii a fost realizata de studenti la Masterul pentru traducerea textului englez contemporan din cadrul Universitatii Bucuresti, coordonat de prof. univ.dr. Lidia Vianu.