Evenimente Înapoi

Mesajul Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, transmis cu prilejul aniversării a 70 de ani de la înființarea Corului de Copii Radio

Publicat: luni, 14 Decembrie 2015 , ora 12.33

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 12 noiembrie a.c., un mesaj cu prilejul aniversării a 70 de ani de la înființarea Corului de Copii Radio. Mesajul a fost prezentat de către domnul Sergiu Nistor, Consilier Prezidențial, Departamentul Cultură, Culte și Centenar.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

"Îmi face o deosebită plăcere să vă felicit la împlinirea a 70 de ani de existență. Între instituțiile cu o vechime venerabilă, Corul de Copii este cel care nu-și trădează niciodată vârsta, fiind mereu tânăr și transmițând întotdeauna energia membrilor săi și bucuria de a cânta împreună. În același timp, noile generații beneficiază din plin de tradiția și experiența care, în timp, au creat un profil unic în peisajul muzical al țării noastre.

Corul de Copii Radio este astăzi cel mai important și mai valoros ansamblu vocal pentru tinerii din România și un ambasador cultural de prim rang în Europa și în lume. Succesul înregistrat pe scene importante demonstrează nivelul înalt și aprecierea de care se bucură corul peste tot unde răsună vocile membrilor săi.

Dintotdeauna, Corul de Copii Radio a exercitat o atracție puternică pentru tinerii talentați și a aplicat în același timp criterii de selecție stricte, motiv pentru care a devenit un sinonim pentru excelență. Spiritul tânăr, pozitiv și vocile minunate din acest cor ne emoționează și ne bucură sufletele de fiecare dată când avem prilejul de a le asculta.

Urez Corului de Copii Radio "La Mulți Ani" și multe împliniri membrilor și coordonatorilor săi!"

Foto: Alexandru Dolea