Evenimentele săptămânii Înapoi

Mesajele ascultătorilor. Radio România Muzical - 27

Publicat: vineri, 22 Martie 2024 , ora 12.59

Suntem impresionați caldele și numeroasele mesaje pe care le-am primit cu ocazia aniversării Radio România Muzical - 27. Pe 24 martie, la orele 10.00 și 17.45, vom difuza mesajele și preferințele ascultătorilor noștri. Am spicuit câteva dintre aceste mesaje, pentru care vă mulțumim tuturor. Ne bucurăm că suntem ascultați în toată țara, și chiar mai mult decât atât!

"Sunteti minunati. Văascult din 1997" (Ovidiu Marian Pascu - București)

"Felicitări pentru frumoasele emisiuni!" (Camelia - Timișoara)

"Măuimiti de fiecare data cu creativitatea dumneavoastra care este o inepuizabila sursa de inspiratie in munca mea ca dascal. La multi ani!!" (Diana Zene - Arad)

"LA MULTI ANI RRM! Sunteti un radio deosebit, cu emisiuni frumoase, de calitate si placute auzului. Felicitari si multa putere de munca realizatorilor de emisiuni si (este o vorba din Ardeal) la mai mare !!! Va doresc o primavara frumoasa !" (Corina Trif - Satu Mare)

"Vă mulțumesc pentru emisiunile pe care le difuzați și vă doresc longevitate. Vă ascult zilnic și pot spune că nu mă plictisesc niciodată de conținutul muzical pe care îl puneți la dispoziție. Grație Radio România Muzical am reușit să trec mai plăcut prin anii dificili ai facultății." (Mirela Oprea, București, 24 ani)

"La mulți ani,RRM! Felicitări și mulțumiri echipei RRM pentru minunatele emisiuni !" (Adriana Benea - București)

"La mulți și frumoși ani! Vă mulțumim!" (Ștefan Crișan - Livezile, Bistrița Năsăud)

"La multi ani, RRM! Multumim pentru toate momentele muzicale oferite, momente care ne bucura sufletul. Felicitări pentru toate transmisiunile directe si pentru toate proiectele pe care le sustineti!" (David Andrei Lungu, 17 ani, București)

"Radio România Muzical e postul meu preferat, de fapt nici nu ascult alt post. Multumesc pentru ca existati". (Carmen Sandu - Blejești)

"Radio România Muzical, faceți parte din viața mea. Sunteți alături de mine câteva ore în fiecare zi. Dar și eu sunt alături de dumneavoastră cu gândurile cele mai bune." (Danielis Mare - Brașov)

"Ce ne putem dori mai mult decât MUZICA DE CALITATE, acest dar de suflet pe care ni-l oferă Radio România Muzical, zi de zi?! Este oaza noastră de liniște și încântare, într-o lume zgomotoasă și agitată; e ca o rază de soare într-o zi înnorată sau un zâmbet de copil la ceasul dimineții... Felicitări d-nei Cristina Comandașu și întregii echipe! Mii de mulțumiri! LA MULȚI ANI, RADIO ROMÂNIA MUZICAL!" (Simona Manea - Sibiu)

"A fost pentru mine o bucurie fără margini faptul că am putut să recepționez și la Iași emisiunile muzicale transmise de postul dumneavoastră de radio. Într-o perioadă mai puțin fată când sănătatea mea a avut de suferit, muzica transmisă prin undele radio de dumneavoastră a acompaniat cu brio tratamentul medicamentos. Vă mulțumesc mult ca existați, eu, fiind o mare iubitoare de muzică de bună calitate. Va urez mulți ani de emisie, de acum încolo, pentru a bucura sufletele melomanilor de la noi!" (Nicoleta Bornaz - Iași)

"You rock! Va multumesc, pentru tot!" (Oana Vornicu - Timișoara)

"Vă mulțumesc pentru toată munca depusă în fiecare zi. Mă bucur zilnic de emisiunea Musica viva și de concursurile propuse. Mi-ar plăcea să ascult la radio piesa Jeux d'eau compusă de Maurice Ravel, în interpretarea pianistului Jean - Efflam Bavouzet, care se potrivește de minune cadrului din data de 24 martie, întrucât timpul, precum apa, formeaza jocuri. Cei 20 de ani care au trecut reprezintă atât pentru noi, ascultătorii din spatele radiourilor, cât și pentru dumneavoastră, jocul unei ape numite Timp. Vă mulțumim că ne faceți zilele mai însorite. Am învățat în tot acest timp că muzica descrețește frunți, bucură suflete și ne ajută să ducem totul până la capăt. P.S. Piesa sugerată m-a însoțit în numeroase călătorii literare și filosofice. Sper că și ceilalți ascultatori vor simți, asemenea mie, o oarecare formă de mister, de pace și de bucurie. Vă mulțumesc!" (Sara Paisa, 17 ani)

"La mulți ani cel puțin la fel de buni ca cei de până acum! A fost dragoste la prima auzire și vă ascult și azi cu același entuziasm." (Silvia Coman - București)

"La mulți ani radioul meu preferat! Ai făcut din mine un ascultător obsesiv de muzica clasică! Ești sursa mea de energie și frumos de unde învăț zilnic ceva nou!" (Margo Chirilă - București)

"La multi ani, Radio România Muzical! Ador muzica clasică și vă ascult cu mare drag în mașina (ma linisteste si nu ma mai enervez din cauza nesimtirii din trafic) sau la munca. Sunteti minunati! Sa fiti cu totii sanatosi si sa aveți audiență maximă!" (Gianina Iancu - București)

"La multi ani, Radio Romania Muzical! MUltumim pentru incantarea zilnica pe care mi-o oferiti, pentru ca doar datorita voua reusesc sa imi mentin calmul in traficul infernal din fiecare zi si pentru ca aduceti caldura, eleganta si frumusete in vietile noastre." (Alexandra Chirilă - Iași)

"Felicitări și mulțumiri pentru multele ore - zile, ani - cu muzică frumoasă și informații culturale fascinante. RRM este postul meu de radio preferat de mai bine de 10 ani (am trait cam +- in Romania). Mulțumesc!!" (Hugo de Boom - Ghent)

"La multi ani,Radio România Muzical! Ma bucur ca existati, ascult cu mare placere emisiunile transmise de dvs. Ati castigat un loc important in sufletul meu. Va doresc sa aveti idei creative, inspirate, succes si perspective mari! Ganduri bune!" (Aurora Tihuniuc - Galați)

"A mai trecut inca un an pe care l-am petrecut impreuna purtati pe aripile Mariii Muzici. Profit de ocazie pentru a multumi familiei de realizatori care este Radio Romania Muzical pentru profesionalism, dedicatie si dragostea pe care o aduc zilnic in munca lor. Aceste vibratii ajung la noi pe calea undelor si ne ajuta sa navigam in aceasta lume plina de provocari de toate felurile. La multi ani!" (Anda Negulescu - București)

"La Mulți Ani, România Muzical! Felicitări întregii echipe, care ne încântă zilnic cu programe atât de frumoase și inspirate. Ați crescut cu fiecare an iar noi am devenit mai bogați spiritual. Cât despre preferințe vă mărturisesc că mi-ar fi greu să am o preferință pentru o anumită emisiune. Toate sunt minunate. Vă mulțumesc pentru că existați și pentru muzica, pe care o ascult la Radio România Muzical, Mi-ar plăcea ca de ziua Radio România Muzical să ascult Suita Muzica Apelor, a lui Georg Friedrich Handel. Este solară și glorioasă, așa cum sunt emisiunile pe care le ascultăm la Radio România Muzical. La Mulți Ani și toate cele ale binelui!" (Cristina Seltea - Gheorghief - București)

"La mulți ani și felicitări echipei de redactori și tehnicieni ai postului Radio România Muzical pentru calitatea deosebită a emisiunilor și transmisiilor live a evenimentelor muzicale majore din întreaga lume. Multă sănătate și toate cele bune dumneavoastră și tuturor iubitorilor de muzică bună, și mult succes în tot ceea ce faceți pentru ascultători." (Marian Caramalău - Pitești)

"La multi ani fericiti postului meu de radio preferat!!!" (Oana Hristu - București)

"La mulți ani!" (Natalia Tarău - Salonta)

"La mulți ani! Va ascult aproape in fiecare zi si va mulțumesc pentru emisiunile deosebite si pentru binele pe care ni-l faceți." (Bogdan Petrache - Corbeanca)

"La mai multi ani de muzica minunata si transmisiuni in direct de pe marile scene europene si nu numai. Multumim ca existati si va doresc cat mai multa energie pentru a merge mai departe si a aniversa 50 ani si nu numai :) (Anca Ștefania Robu - Râmnicu Vâlcea)

"Admir in mod deosebit postul acesta de radio si va urez in continuare succes." (Tudor Sturza - București)

"LA MULTI ANI ! Prietenul meu cel mai bun din masina! Devin un conducator auto mai bun cu voi!" (Mirela Ionescu - București)

"Țineți-o tot așa. RRM e oaza mea de liniște în tot zgomotul din jur!" (George Staicu - București)

"La multi ani, draga Radio Romania Muzical! Va sunt recunoscator pentru incantarea si starea de reverie, pe care mi le transmiteti ascultand de 20 ani minunatele armonii sonore clasice! Va doresc o aniversare plina de bucurii si lumina in suflet! Inspiratie si creativitate pentru diversificarea grilei de programe, cu noutati din viata si cariera marilor compozitori si interpreti!" (Remus Amira - București)

"La multi ani, dragii mei, va multumesc pentru toti cei 27 de ani care datorita voua au fost mai frumosi! Viata lunga cu bucurii, Radio Romania Muzical!" (Crenguța Nicolae - București)

"La mulți ani Radio România Muzical! Vă doresc multă sănătate redactorilor și tuturor colaboratorilor! Vă mulțumesc că ne aduceți lumină și consolarea artei în zilele noastre posomorâte!" (Suzana Monica Tapodi - Sf. Gheorghe)

"Din păcate și din fericire, sunteți una din puținele insule de cultură în marea mâloasă și fetidă de vulgaritate și prostie care inundă România. Vă rog să găsiți mijloace pentru a ajunge la mult mai mulți ascultători. La mulți ani!" (Popa Ioan Lucian - București)

Un călduros "La mulți ani!" (Romeo Istocescu - Drăgășani)

La multi si frumosi ani Radio Romania Muzical! Multumim pentru calitatea emisiunilor! (Mihai Deliman - București)

"Singura dorință a mea e sa măriți numărul de transmițătoare a postului că să pot prinde in continuu acest post. Că în Galați când se prinde , când nu se prinde postul. Dacă reușiți , totul va fi minunat. Daca nu o sa fiu destul de trist. !!! (Iulian Andronache - Galați)

"Ma bucur sa ascult postul Romania Muzical. Din pacate in Cluj-Napoca pot face asta doar on-line. Pe cand va fi disponibila si o frecventa locala FM? Multumesc si succes in continuare! " (Sorin Miclăuș - Cluj Napoca)

"Vă ascult și vă mulțumesc." (Flaviu Codorean - Alba Iulia)

"La mulți ani, felicitări echipelor din spate și la mai multe emisiuni de jazz. Și mai ales la cât mai mulți romani educați de radioul dumneavoastră." (Luiza Toma - București)

"Bună ziua din Germania si calde urari de la multi ani Radioului România Muzical ale carui emisiuni le ascultăm cu multă plăcere. " (Adriana Marc - Germania)

"Cu profunda si sincera afectiune va multumim pentru permanenta si minunata companie pe care ne-o oferiti permanent cu generozitate si profesionalism! Incepem ziua devreme si o incheiem cu Romania Muzical, sunteti prietenii nostri devotati si buni. Oriunde ne aflam si va putem asculta va pastram alaturi, cu bucurie si speranta! Uram "buchetului" de redactori, tehnicieni, intregului personal sanatate si aceiasi celesta inspiratie si verva! Cu cea mai inalta consideratie, Elena si Herbert Lovgren - București