Evenimente Înapoi

Mesaj al Președintelui Director General al Societății Române de Radiodifuziune

Publicat: marți, 3 Noiembrie 2015 , ora 12.38

Cred că cea mai grea lovitură pe care viața o poate da unui om este ca acesta să își piardă copilul. Nimic nu poate vindeca vreodată o asemenea suferință. Te bucuri pentru bucuria copilului tău care pleacă de acasă să se distreze, să participe la un eveniment împreună cu prietenul său, cu iubita și te prăbușești definitiv când afli că nu se va mai întoarce acasă niciodată.

Sunt tatăl a doi copii minunați, sunt și eu un părinte care e cu gândul tot timpul la ei și încerc să îmi imaginez cutremurat durerea celor care și-au pierdut copiii. Dar e greu și de imaginat așa ceva.

Sunt alături de toți părinții care și-au pierdut copiii în această teribilă tragedie, le transmit un profund sentiment de compasiune și solidaritate sufletească în imensa durere pe care o traversează. Dumnezeu să îi ia în grija lui pe cei plecați dintre noi și să dea tărie familiilor atât de cumplit încercate.

În același timp, în calitate de președinte director general al Societății Române de Radiodifuziune îi asigur pe toți cetățenii acestei țări că Radio România, prin toate posturile sale, își îndeplinește și în aceste tragice momente datoria sa de instituție fundamentală a statului român, în spiritul misiunii sale publice, a devotamentului și responsabilității pe care le are în fața dumneavoastră: obiectiv, documentat, decent și profesionist.

Ovidiu MICULESCU
Președinte Director General