Agenda de concert Înapoi

Lansarea albumului Formației Anton Pann - 'Kara Eflak - De la București și până la Stanbul'

Publicat: joi, 15 Mai 2014 , ora 9.43

Pe 21 mai 2014, de la ora 18:00, Asociația pentru Cultură și Tradiție Anton Pann îi așteaptă pe iubitorii de muzică veche la un eveniment deosebit marcat de lansarea celui de-al V-lea album al Formației vocal-instrumentale de muzică veche Anton Pann - Kara Eflak - De la București și până la Stanbul. Evenimentul este realizat în parteneriat cu Centrul Cultural Turc "Yunus Emre" și Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" cu ocazia Anului Brâncoveanu.

Atât lansarea albumului, cât și conferința de presă și concertul vor avea loc în incinta Muzeului Satului din București.

Un moment inedit îl va constitui "împletirea" armonioasă a unor compoziții baroce cu muzica clasică orientală (din secolele XVII-XIX), prin utilizarea instrumentelor specifice perioadei și prin iscusința artiștilor profesioniști ce vor transpune, pentru trei sferturi de ceas, publicul participant în atmosfera curților domnitorilor români ai acelor timpuri.

La eveniment au fost invitați să participe membri ai corpului diplomatic acreditat la București, ai Ambasadei Turciei, diplomați români, reprezentanți ai Institutelor Culturale de la București, personalități culturale, critici muzicali și de artă, membri ai presei.

Concertul este gratuit, se achită doar biletul aferent pentru intrare în muzeu.

Vă așteptăm!