Agenda de concert Înapoi

Ion Bogdan Ștefănescu - Un flautist de aur la Moscova

Publicat: vineri, 25 Aprilie 2014 , ora 10.31

Invitat de onoare al proiectului internațional "CULTURE BEYOND BORDERS" (Cultura Fără Frontiere) unul dintre cele mai importante proiecte culturale non-guvernamentale ale Rusiei fondat la Moscova în 1989, Ion Bogdan Ștefănescu va impresiona publicul moscovit cu virtuțile spectaculare ale artei sale interpretative, alături de Soloists of Russia, o orchestră de virtuozi condusă de dirijorul Misha Katz.

Concertul în cadrul căruia va evolua artistul român va avea loc pe 29 aprilie 2014 în sala Consiliului Suprem al Rusiei din Moscova, în cadrul unei prezentări speciale a proiectului dedicată aniversării a 69 de ani a Zilei Victoriei. De la lansarea sa în 2013, proiectul a mai fost prezentat în Franța, Cehia, Germania, Italia, Slovacia, România, SUA, Canada, Georgia, Israel, Rusia și Ucraina.

Ion Bogdan Ștefănescu este un artist complet, binecunoscut atât publicului românesc, cât și peste hotare, prin recitaluri și concerte care au provocat un unanim entuziasm în rândul spectatorilor, radio și telespectatorilor din America de Nord și Europa, până în Extremul Orient.

În concertul din cadrul "CULTURE BEYOND BORDERS" (Cultura Fără Frontiere) - proiect patronat de UNESCO, Ion Bogdan Ștefănescu va evolua alături de violonista Liana Isakadze (Georgia, Germania) și clarinetistul Julian Milkis (Canada).

Concerte din cadrul acestui proiect vor avea loc în perioada 2014-2016 în Marea Britanie, SUA, Canada, Bulgaria, Ungaria și America de Sud.