Se întâmplă la Radio România Înapoi

Invitație la închiderea oficială a Festivalului Internațional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova

Publicat: miercuri, 2 Octombrie 2013 , ora 8.19
Managerul de proiect al primei ediții a Festivalului Internațional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova , domnul Attila Vizauer, vă invită să participați sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 19:00, la Teatrul de Comedie , la închiderea oficială a primei ediții a Festivalului Internațional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova .

Festivalul, desfășurat sub înaltul patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta a României, a fost organizat de Societatea Română de Radiodifuziune sub egida Uniunii Internaționale de Radio și Televiziune (URTI) și a Ministerului Culturii, și are loc sub auspiciile aniversării a 85 de ani de la primul semnal emis în eter de Radio România.

Închiderea oficială a festivalului se va desfășura pe scena Teatrului de Comedie, cu reprezentația Ce știe orașul, un scenariu de Mihai Lungeanu, după textul Ce știa satul de Ion Valjan, un eveniment teatral și muzical, coproducție Radio România Cultural și Teatrul de Comedie.

Festivalul Internațional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova se desfășoară în perioada 30 septembrie - 5 octombrie în sălile de conferință ale Hotelului Continental din București.