Se întâmplă la Radio România Înapoi

Începeți Ziua de 1 Iunie alături de Teatrul Național Radiofonic pentru copii!

Publicat: marți, 29 Mai 2018 , ora 16.23
Dragi copii, părinți și bunici, vineri 1 iunie, începând cu ora ora 11:00, în mansarda librăriei Cărturești Verona, vă invităm la audiția - atelier a spectacolului radiofonic Viața ca o poveste de Sînziana Popescu. Adaptarea radiofonică: Magda Duțu. În distribuție Dorina Lazăr, Petre Lupu, Anca Sigartău, Bianca Zurovski, Crenguța Hariton, Mircea Constantinescu, Adriana Trandafir, Constantin Cojocaru, Ion Pavlescu, Nicolae Pomoje. Redactor: Magda Duțu. Regia de studio: Janina Dicu. Regia muzicală: George Marcu. Regia tehnică: Vasile Manta. Regia artistică: Mihai Lungeanu.

Așadar, vă așteptăm cu un basm minunat, numai bun pentru o zi de sărbătoare, vom aduce din nou creioane proaspăt ascuțite și foi albe de desen, nerăbdătoare să fie colorate cu personajele și întâmplările din poveste, ascultate și imaginate de micii auditori.

Ce dar poate fi mai potrivit pentru un copil decât o poveste ? Iar dacă întâmplările petrecute sunt povestite de vocile unor mari actori, care se transformă ca prin farmec în personajele tale preferate iar acestea călătoresc pe alte tărâmuri decât știai și iau parte la aventuri pe care nu ți le-ai fi putut imagina vreodată, iar povestea devine atât de interesantă încât o poți vedea cu ochii închiși, ei bine, atunci înseamnă că ești în ținutul imaginației fără hotar a teatrului radiofonic. În acest spațiu magic vă îndeamnă să pășiți întâlnirile din fiecare lună, organizate de Teatrul Național Radiofonic și librăria Cărturești Verona, gazdă generoasă și primitoare pentru iubitorii de povești, de toate vârstele.

Și pentru că suntem la finalul acestei stagiuni de audiții radiofonice, desfășurate în cadrul proiectului Povești noi pentru voi, iar de-a lungul întâlnirilor s-au adunat desene multe și foarte frumoase, la finalul atelierului, realizatorii celor mai frumoase și mai creative ilustrații vor fi premiați de binecunoscuta scriitoare Sînziana Popescu, autoarea poveștii și de Mihai Lungeanu, regizorul spectacolului radiofonic.