ACUM:
17.30
Free
Urmează: 18.00 Planeta jazz De la swing la stilul anilor 2000, marile nume ale jazzului.
Apoi: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

Înaltă distincție a Federației Comunităților Evreiești acordată Președintelui Director General și jurnaliștilor Radio România

Publicat: vineri, 18 Decembrie 2015 , ora 9.27

Președintele Director General al Societății Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, împreună cu șase jurnaliști ai radioului public - Titus Vîjeu, Carol Mălinescu, Valeriu Dăescu, Remus Rădulescu, Angela Cerveni și Cristina Toma, au fost invitați în cursul acestei zile la Templul Coral, reinaugurat de curând. În cadrul unei ceremonii desfășurate cu acest prilej, președintele Federației Comunităților Evreiești din România, deputatul Aurel Vainer le-a înmânat Medalia de Onoare Prieten al Comunităților Evreiești din România.

Înalta distincție acordată președintelui director general și jurnaliștilor Radio România confirmă și subliniază relația de excelentă colaborare și prietenie dintre radioul public și Federația Comunităților Evreiești din România, reflectate în emisiunile posturilor Societății Române de Radiodifuziune. În brevetul ce însoțește medalia primită de președintele director general al Radio România se mai evidențiază "preocuparea manifestată în complexul procesului managerial problematicii vaste a minorităților naționale din România" cât și "evidențierea atentă a ceea ce înseamnă existența comunității evreiești, prin trecutul și prezentul ei" și "prezentarea radiofonică prin fapte, oameni și evenimente la zi a vieții evreiești din perspectivă economică, socială, culturală și parlamentară".

"Domnul Aurel Vainer și întreaga comunitate evreiască sunt parteneri cu care vorbim puțin dar facem mult. Aveți în Radio România un prieten pe care vă puteți baza, chiar dacă nu declarăm prea des acest lucru", a spus cu acest prilej Ovidiu Miculescu.