Se întâmplă la Radio România Înapoi

Înainte de sărbători, Rador preia atribuțiile Iepurașului de Paști

Publicat: vineri, 12 Aprilie 2024 , ora 10.16

Sâmbătă, 13 aprilie, Agenția de presă Rador Radio România folosește magia și transformă entuziasmul și dăruirea angajaților săi în minunate cadouri, dorite de copiii români și ucraineni găzduiți la așezământul din Vălenii de Munte al organizației ProVita.

Voluntarii noștri din campania "Prietenul tău din oraș" au spionat scrisorile către Iepuraș și au reușit să bifeze toate dorințele. Jucării, hăinuțe, dulciuri, alimente, vor fi transportate cu drag spre copii, sâmbătă.

Angajaților Rador li s-au alăturat colegi de la Studiourile Regionale, București FM, Radio România Internațional, departamentele Economic și Resurse Umane.

În afara copiilor români care își au casa aici, din 4 martie 2022 sunt găzduiți și 16 copii instituționalizați ucraineni, care au fugit din calea războiului.

Rador este agenția de presă a Radio România. Misiunea sa este de a oferi o informație profesionistă, rapidă și complexă posturilor de radio naționale, internaționale și regionale ale Societății Române de Radiodifuziune.

Asociația ProVita este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care își desfășoară activitatea în satele Valea Plopului, Valea Screzii, Posești și orașul Vălenii de Munte din județul Prahova. Asociația a fost fondată de preotul Nicolae Tănase în anul 1991. Pe parcursul anilor, Asociația ProVita a reușit să adăpostească peste 10.000 de persoane defavorizate.

Misiunea Asociației ProVita este aceea de a oferi adăpost și condiții normale de trai copiilor abandonați, neglijați sau orfani, de a oferi îngrijire și adăpost femeilor, mamelor și copiilor acestora, a mamelor în devenire, a adulților fără adăpost și bătrânilor părăsiți. Pe scurt, ProVita oferă sprijin, casă și, mai ales, sentimentul de familie celor care trăiesc în situații limită, indiferent de sex, rasă sau religie.